G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Kansiot

Järjestä käyttämäsi tagit, triggerit ja muuttujat.

Koska säilöt kasvavat ajan mittaan, kaikkien tagien, triggerien ja muuttujien määritysten seuraaminen voi olla vaikeaa. Voit helpottaa näiden kohteiden käsittelyä järjestämällä ne johdonmukaisiksi ryhmiksi Tag Managerin kansioihin.

Klikkaa vasemmanpuoleisesta valikosta Kansiot, niin näet luettelon kaikista säilön sisältämistä kansioista ja voit tehdä seuraavia asioita:

• Voit luoda uuden kansion valitsemalla Uusi kansio.
  • Jos haluat sijoittaa useita tageja, triggereitä tai muuttujia kansioon, valitse niiden valintaruudut luettelosta ja valitse sitten kansio Siirrä-valikosta, niin kohteet siirretään aiemmin luotuun kansioon.
  • Valitse yksi tai useampi kohde luettelosta ja klikkaa Kansio valituista, niin kohteet lisätään uuteen kansioon.
  • Voit laajentaa tai tiivistää luettelossa olevan kansion klikkaamalla kansion nimeä.
  • Klikkaamalla kansion oikealta puolelta Lisää toimintoja Lisää voit lisätä uusia tageja, triggereitä tai muuttujia kyseiseen kansioon taikka nimetä kansion uudelleen tai poistaa kansion. Kun luot uuden tagin, triggerin tai muuttujan tämän valikon kautta, kohteet tallennetaan valittuun kansioon jo niiden luomisen yhteydessä.

Kansioiden hyödyntäminen

Kansioita voi käyttää monin eri tavoin tarpeen ja mieltymysten mukaan, ja käyttö voi vaihdella suuresti eri asennusten välillä. Seuraavassa on joitakin esimerkkejä kansioiden käytöstä:

• Järjestä projektin mukaan: Kansio luodaan uudelle mikrosivustolle tai uudelle mainoskampanjalle.
  • Järjestä tagit tiimin mukaan: Kansio luodaan toimistolle.
  • Järjestä tagit tyypin mukaan: Google Analytics ‑tageille, Google Adsille, kolmannen osapuolen tageille ja yksilöidyille HTML-tageille luodaan omat kansiot.

Vinkki: Kirjoita kansioille kuvaavat nimet. Näin sinun ja yhteiskäyttäjien on helpompi hahmottaa, miten tagit ja säilöt on järjestetty.

Resurssit