G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Etiquetes de vendes de Floodlight

L'etiqueta de vendes de Floodlight permet fer un seguiment del nombre d'articles que han comprat els usuaris, així com del valor total d'aquestes compres.

Hi ha dues maneres d'afegir etiquetes de Floodlight a un contenidor de Google Tag Manager:

• Acceptar una etiqueta que s'hagi tramès automàticament des de la interfície d'usuari de Campaign Manager 360.
  • Afegir l'etiqueta des de la interfície d'usuari de Google Tag Manager.

Acceptar una etiqueta de Floodlight tramesa automàticament

Aquesta etiqueta es pot trametre directament al vostre contenidor des de la interfície d'usuari de Campaign Manager 360. Per permetre aquesta tramesa a Tag Manager, heu d'aprovar la sol·licitud d'enllaç i les etiquetes trameses automàticament. Per obtenir més informació, consulteu l'article Aprovacions.

Per acceptar una etiqueta de Floodlight tramesa automàticament, seguiu aquests passos:

1. Navegueu fins a Administrador i després Cua d'aprovació i després Etiquetes.
  2. Feu clic al nom de l'activitat. Alguns paràmetres (com ara els valors de "src=", "type=" i "cat=") estaran predefinits.
  3. El valor del paràmetre Ingressos s'emplena amb una variable {{cost}} de Tag Manager; per tant, heu de crear i configurar una variable {{cost}} que recuperi l'import dels ingressos. Si ja en teniu una que registra els ingressos de les transaccions, canvieu {{cost}} pel nom d'aquesta variable.
  4. El valor del paràmetre Identificador de comanda s'emplena amb una variable {{ord}} de Tag Manager; per tant, heu de crear i configurar una variable {{ord}} que recuperi l'identificador de comanda. En cas que Article venut sigui el mètode de recompte, configureu aquesta variable perquè recuperi un recompte dels articles venuts. Si ja en teniu una que registra l'identificador de comanda, canvieu {{ord}} pel nom d'aquesta variable.
  5. Les variables personalitzades de Floodlight són parells clau-valor que es poden utilitzar per fer un seguiment de les dades que recolliu sobre els usuaris. Aquestes variables fan servir les claus u1=, u2=, etc. En el cas de les etiquetes trameses automàticament, els camps de variable personalitzada s'emplenaran amb els noms de les variables. Assigneu aquestes variables Floodlight personalitzades a Tag Manager de manera que els seus valors es puguin passar a la vostra etiqueta Floodlight.
  6. Modifiqueu l'etiqueta de Floodlight com vulgueu i, després, feu clic a Aprova.

Important: perquè la compatibilitat amb el navegador web sigui òptima, assegureu-vos que hi hagi un enllaçador de conversions activat.

Crear una etiqueta

Per configurar una etiqueta de vendes de Floodlight nova, seguiu aquests passos:

1. Feu clic a Etiquetes i després Nova.
  2. Feu clic a Configuració de l'etiqueta i després Vendes de Floodlight.
  3. Per recollir els valors necessaris per configurar les etiquetes, obriu una altra finestra del navegador i inicieu la sessió a Campaign Manager 360. Feu clic a Anunciants i, tot seguit, al nom de l'anunciant. Introduïu els valors següents a l'etiqueta de vendes de Floodlight nova de Tag Manager:
    • Identificador d'anunciant: l'identificador d'anunciant es mostrarà a la pàgina de detalls de l'anunciant, just a sota del seu nom. Aquest també serà el valor del paràmetre src= en un fragment d'etiqueta de Floodlight generada.
    • Cadena de l'etiqueta del grup: a la taula d'activitat, identifiqueu l'activitat en què voleu treballar i cerqueu la cadena de l'etiqueta del grup a la columna de la dreta. Aquest també serà el valor del paràmetre type= en un fragment d'etiqueta de Floodlight generada.
    • Cadena de l'etiqueta de l'activitat: a la taula d'activitat, identifiqueu l'activitat en què voleu treballar i cerqueu la cadena de l'etiqueta de l'activitat a la columna de la dreta. Aquest també serà el valor del paràmetre cat= en un fragment d'etiqueta de Floodlight generada.
  4. Per al paràmetre Ingressos, seleccioneu una variable que contingui l'import dels ingressos. Per al paràmetre Identificador de comanda, seleccioneu una variable que contingui aquest identificador. Si heu seleccionat Article venut com a mètode de recompte, seleccioneu una variable que contingui un recompte del nombre d'articles venuts. Si encara no hi consten, creeu aquestes variables a Tag Manager.
  5. Les variables personalitzades de Floodlight són parells clau-valor que es poden utilitzar per fer un seguiment de les dades que recolliu sobre els usuaris, com ara el gènere de les pel·lícules que compren. En aquestes variables s'utilitzen les claus u1=, u2=, etc. Per a cada variable personalitzada, seleccioneu una variable de Tag Manager que contingui el valor que voleu trametre a la variable personalitzada de Floodlight.
  6. Seleccioneu un activador que correspongui a un esdeveniment de compra o bé creeu-ne un si no n'hi ha cap. Aquests activadors es poden crear de diverses maneres en funció del vostre lloc web i de la implementació que utilitzeu a Tag Manager. Com a exemple, creeu un activador de pàgines visualitzades. Com a filtre de l'activador, afegiu l'URL de la pàgina de confirmació de compra. També podeu utilitzar la capa de dades per trametre automàticament un esdeveniment personalitzat a Google Tag Manager —dataLayer.push({ 'event': 'purchase' });— i configurar l'activador com un activador d'esdeveniments personalitzat en què 'purchase' sigui la condició de l'esdeveniment.
  7. Quan hàgiu acabat d'introduir la informació de l'etiqueta, feu clic a Desa.

Important: perquè la compatibilitat amb el navegador web sigui òptima, assegureu-vos que hi hagi un enllaçador de conversions activat.

Activitats de Floodlight en dispositius mòbils

Amb alguna petita diferència, el procés de configuració d'etiquetes de Floodlight en dispositius mòbils és similar al de les activitats de Floodlight habituals:

• Utilitzeu un contenidor mòbil: encara que ja hàgiu implementat etiquetes de Floodlight en un contenidor web, haureu de crear i mantenir etiquetes de Floodlight en dispositius mòbils a partir d'un contenidor mòbil.
  • Quan rebeu les etiquetes, és possible que també rebeu instruccions concretes amb condicions relatives a la seva activació. És possible que hàgiu d'establir dues opcions de configuració específiques per a dispositius mòbils:
    • No es pot repetir: marqueu aquesta casella si voleu que l'etiqueta de Floodlight s'activi només una vegada durant tot el temps de vida de l'aplicació (per exemple, quan un usuari la baixi o la instal·li).
    • Activadors: l'activitat ha d'estar vinculada a un activador de Google Tag Manager perquè s'activi l'etiqueta.