G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Tag Managerin yleiskatsaus

Google Tag Manager on taginhallintajärjestelmä, jonka avulla voit helposti ja nopeasti päivittää verkkosivustosi tai mobiilisovelluksesi seurantakoodeja ja tageiksi kutsuttuja koodinpätkiä. Kun Tag Manager ‑koodi on lisätty projektiin, voit ottaa turvallisesti ja vaivattomasti käyttöön Analytics- ja mittaustagien määrityksiä verkkopohjaisesta käyttöliittymästä.

Google Tag Manager Overview

Kun Tag Manager on asennettu, verkkosivustosi tai sovelluksesi voi olla yhteydessä Tag Managerin palvelimiin. Tämän jälkeen voit Tag Managerin verkkopohjaisen käyttöliittymän avulla määrittää seurantatageja sekä triggereitä, jotka käynnistävät tagisi tiettyjen tapahtumien yhteydessä. Voit myös luoda muuttujia, joiden avulla voit yksinkertaistaa ja automatisoida tagimäärityksiäsi.

Verkkosivustolle tai mobiilisovellukseen asennettujen tagien, triggerien, muuttujien ja näihin liittyvien määritysten kokoelmaa kutsutaan säilöksi. Tag Manager ‑säilö voi korvata kaikki muut sivuston tai sovelluksen manuaalisesti koodatut tagit, mukaan lukien Google Adsin, Google Analyticsin, Floodlightin ja kolmansien osapuolten tagit.

Opi käyttämään Tag Manageria Analytics-akatemian avulla! Tutustu Google Tag Manager Fundamentals ‑kurssilla strategioihin ja tekniikoihin, joiden avulla voit oppia Tag Managerin perusteet ja ottaa tageista kaiken hyödyn irti.
Tag Managerin käyttöön siirtyminen: Kun päivität sivustosi tai sovelluksesi käyttämään Tag Manageria, on suositeltavaa siirtää kaikki tagit kerralla. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista. Tag Manager käynnistää siirretyt tagit Tag Managerin ulkopuolisten tagien rinnalla.
Yksi tili organisaatiota kohden: Tag Manager ‑tilin avulla voit ylläpitää yhden tai useamman verkkosivuston tai mobiilisovelluksen tageja. Vaikka voit määrittää samalta Google-tililtä useita Tag Manager ‑tilejä, tarvitset yleensä vain yhden Tag Manager ‑tilin yritystä tai organisaatiota kohden. Lisätietoja