G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Informació general sobre Tag Manager

Google Tag Manager és un sistema de gestió d'etiquetes que us permet actualitzar ràpidament i sense dificultat els codis de seguiment i els fragments de codi relacionats que es coneixen col·lectivament com a "etiquetes" al vostre lloc web o aplicació mòbil. Un cop afegit un petit segment de codi de Tag Manager al vostre projecte, podeu implementar de manera senzilla i segura les vostres configuracions d'etiquetes d'analítiques i de mesurament des d'una interfície d'usuari web.

Google Tag Manager Overview

Quan instal·leu Tag Manager, el vostre lloc web o aplicació es pot comunicar amb els servidors de Tag Manager, i podeu fer servir la interfície d'usuari disponible al web per configurar les etiquetes de seguiment, definir activadors que les activin quan es produeixin determinats esdeveniments i crear variables que podeu utilitzar per simplificar i automatitzar la configuració de les etiquetes.

S'anomena contenidor el conjunt d'etiquetes, d'activadors, de variables i de configuracions relacionades que està instal·lat en un lloc web o en una aplicació mòbil determinats. Un contenidor de Tag Manager pot substituir la resta d'etiquetes codificades manualment en un lloc web o en una aplicació, com ara les de Google Ads, Google Analytics, Floodlight i les etiquetes de tercers

Apreneu a utilitzar Tag Manager amb l'Acadèmia d'Analytics Apreneu estratègies i tècniques que us permetran saber els conceptes bàsics del Google Tag Manager i maximitzar els avantatges de les implementacions d'etiquetes amb el curs sobre conceptes bàsics de Google Tag Manager.
Feu la migració a Tag Manager: quan actualitzeu el vostre lloc web o aplicació perquè utilitzin Tag Manager, us recomanem que migreu totes les etiquetes alhora, tot i que no és obligatori fer-ho. Tag Manager activarà tant les etiquetes migrades com les que s'administren fora d'aquest sistema.
Un compte per organització: el compte del Tag Manager us permet administrar les etiquetes d'un o diversos llocs web o aplicacions mòbils. Tot i que podeu configurar diversos comptes de Tag Manager des d'un sol compte de Google, normalment només cal tenir-ne un per empresa o organització. Més informació