G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Set up Google Tag Manager

1. Crear un compte i un contenidor

Google Tag Manager us permet configurar i implementar etiquetes de productes de Google i de tercers. Aquest article està dirigit a qualsevol persona que vulgui configurar Google Tag Manager per primera vegada i gestionar etiquetes en un lloc web. Obteniu més informació sobre Tag Manager.

En primer lloc, creeu un compte de Google Tag Manager que representi el nivell més alt d'organització de la vostra empresa. Tot seguit, creeu un contenidor de Tag Manager per a cada lloc web i aplicació de la vostra empresa.

Passos

1. Aneu a https://tagmanager.google.com.
  2. Inicieu la sessió al Compte de Google. Obteniu informació sobre com podeu crear un Compte de Google.
  3. A Tag Manager, feu clic a la pestanya Comptes (part superior esquerra) i, tot seguit, seleccioneu Crea un compte (part superior dreta).
  4. A la secció Configuració del compte, seguiu aquests passos:
    1. Introduïu un nom per al compte.
    2. Seleccioneu el país del compte.
    3. Opcional: seleccioneu Comparteix les dades de manera anònima amb Google i altres persones per activar les comparatives i compartir les vostres dades de manera anònima. Google treu tota la informació d'identificació sobre el vostre lloc web, combina les dades amb centenars d'altres llocs web anònims i informa de les tendències agregades al servei de comparatives.
  5. A la secció Configuració del contenidor, seguiu aquests passos:
    1. Introduïu un nom de contenidor (per exemple, utilitzeu l'enllaç del lloc web o el nom del projecte d'aplicació).
      Nota: si creeu un contenidor per a un lloc web, el nom del contenidor ha de ser l'URL del nivell més alt del lloc web (per exemple, www.example.com). No us cal un contenidor per a cada pàgina del lloc web.
    2. Seleccioneu un d'aquests tipus de contenidor:
      1. Web (el més habitual) per a un lloc web o una aplicació web.
      2. iOS per a una aplicació d'iOS en dispositius Apple.
      3. Android per a una aplicació d'Android en dispositius Android.
      4. AMP per a un lloc web que utilitza Accelerated Mobile Pages (AMP).
      5. Servidor per a un lloc web que utilitza Tag Manager del costat del servidor.
  6. Feu clic a Crea i accepteu les condicions del servei.

Si l'empresa té més d'un lloc web o d'una aplicació, creeu un altre contenidor tornant a la pestanya Comptes (part superior esquerra) i, tot seguit, al costat del nom del compte, feu clic a Més > Crea un contenidor.

Passos següents

Un cop hàgiu creat el contenidor, aneu al pas següent per instal·lar els fragments de codi necessaris per al contenidor de Google Tag Manager del vostre lloc web: