G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Anunci: etiqueta de Google i Tag Manager

L'equip de Google Tag Manager es complau a anunciar que podreu implementar una etiqueta de Google dins Tag Manager a partir de principis de setembre.

L'etiqueta de Google substituirà l'etiqueta Google Analytics: configuració de GA4, i aporta els avantatges següents:

• Integració millorada amb altres productes de Google: l'etiqueta de Google es carregarà amb la capacitat d'enviar dades a diverses destinacions de productes de Google. Per exemple, els usuaris de Google Ads podran configurar l'etiqueta de Google per enviar conversions a través de Tag Manager.
  • Variables de configuració: l'etiqueta de Google i les etiquetes d'esdeveniment de GA4 us permetran reutilitzar els paràmetres al nivell de configuració i d'esdeveniment.
    • Variable d'opcions de configuració: us permet definir els paràmetres que es carreguen quan ho fa l'etiqueta de Google.
      Per exemple, suposem que publiqueu el vostre lloc web en diversos idiomes i voleu segmentar el públic segons l'idioma en què llegeix. Podeu crear una variable de configuració amb un paràmetre language i utilitzar-la en totes les etiquetes de Google en lloc d'actualitzar manualment cada etiqueta.
      Obteniu informació sobre com podeu reutilitzar les opcions de configuració.
    • Variable de configuració d'esdeveniment: us permet definir paràmetres addicionals amb cada esdeveniment.
      Per exemple, suposem que teniu una botiga en línia en què oferiu una promoció i voleu fer un seguiment del nombre de persones que utilitzen el codi de descompte que els heu proporcionat. En lloc d'afegir manualment un paràmetre discount a cadascuna de les etiquetes, podeu reutilitzar-lo amb una variable de configuració d'esdeveniment.
      Obteniu informació sobre com podeu reutilitzar la configuració d'esdeveniments.

Si actualment teniu etiquetes de configuració de GA4 implementades, s'actualitzaran automàticament a l'etiqueta de Google. El vostre mesurament i les vostres capacitats funcionaran com fins ara i no cal que feu res.

Canvis en les etiquetes en detall

Aquesta actualització farà que l'etiqueta de Google tingui un aspecte una mica diferent de l'etiqueta de configuració de GA4 anterior.

Es produiran els canvis següents (sense canvis en el comportament de l'etiqueta):

1. L'etiqueta de Google utilitzarà l'identificador d'etiqueta en lloc de l'identificador de mesurament. La vostra etiqueta de Google (gtag.js) té un identificador d'etiqueta únic que podeu afegir al lloc web per utilitzar diversos productes i serveis de Google. En lloc de gestionar diverses etiquetes per a diferents comptes de producte de Google, podeu utilitzar una sola etiqueta de Google en tot el vostre lloc web i connectar l'identificador de l'etiqueta a diverses destinacions. On puc trobar el meu identificador d'etiqueta?
    Les etiquetes d'esdeveniment de GA4 continuaran utilitzant l'identificador de mesurament. Els esdeveniments activats per una etiqueta d'esdeveniment de GA4 només s'enviaran al flux de dades de GA4 específic.
  2. Envia un esdeveniment de visualització de pàgina quan es carregui aquesta configuració es mourà a la variable d'opcions de configuració. Es continuarà respectant la configuració existent.
  3. Envia al contenidor del servidor es mourà a la variable d'opcions de configuració. Es continuarà respectant la configuració existent.
  4. Camps per definir se substituirà per dues variables de configuració noves:
    • Una variable de configuració del nivell de configuració per definir els paràmetres quan es carrega l'etiqueta de Google.
    • Una variable de configuració del nivell d'esdeveniment per definir paràmetres addicionals que s'envien amb un esdeveniment de GA4.
  5. Propietats d'usuari es mourà a una secció de la variable de configuració d'esdeveniment, tal com es mostra a continuació. Tota la configuració de la propietat d'usuari existent es continuarà respectant i es mostrarà a l'etiqueta.