G Suite har bytt namn till Google Workspace: allt ditt företag behöver för att få jobbet gjort.

Din guide till Google Taggstyrning

Google Taggstyrning är ett tagghanteringssystem som hjälper dig att snabbt och enkelt uppdatera mätkoder och relaterade kodfragment (så kallade taggar) på din webbplats eller i din app. De här guiderna hjälper dig att snabbt komma igång så att du kan implementera mätkoden korrekt och fatta smarta beslut om dina annonsutgifter. Läs nedan för att ställa in Taggstyrning och om våra tillgängliga integreringar.

Är du osäker på om du ska använda Taggstyrning? Läs mer om taggningsalternativ.

Grunderna | Ställa in och installera Taggstyrning

Vill du hantera alla dina taggar på ett ställe? Läs om hur du ställer in Taggstyrning för dina webbplatser.

Ställa in Google Taggstyrning

Grunderna | Ställa in Google-taggen

Google-taggen är grunden för att mäta alla Google-produkter.

Ställa in Google-taggen

Google Ads | Ställ in konverteringsspårning och remarketing

Vill du hantera dina Google Ads-konverteringar och remarketingtaggar med Taggstyrning?

Läs om hur du ställer in Google Ads-taggar

Google Analytics | Ställa in Google Analytics 4-händelser

Taggstyrning är nära integrerat med Google Analytics 4. Taggstyrning hanterar alla dina Analytics-behov, från händelser till mätning över flera domäner och e-handel.

Läs om hur du ställer in Google Analytics-taggar

Floodlight | Ställa in Floodlight-taggar med Taggstyrning

Taggstyrning har stöd för Floodlight Counter- och Floodlight Sales-taggar.

Läs mer om hur du konfigurerar Floodlight-taggar

Fler guider för inställning av taggar | Få ut så mycket som möjligt av Google Taggstyrning

Med Taggstyrning kan du hantera alla dina taggar på ett ställe – inte bara Googles taggar. Se vad du kan göra mer: