G Suite heet nu Google Workspace: alles wat u nodig heeft voor uw werk.

Kennismaking met Google Tag Manager

Google Tag Manager is een tagbeheersysteem waarmee u snel en eenvoudig meetcodes en gerelateerde codefragmenten (ofwel tags) op uw website of in uw mobiele app kunt updaten. De onderstaande bronnen helpen u snel op weg, zodat u de meetcode correct kunt implementeren en gedegen beslissingen kunt nemen over uw uitgaven aan advertenties. Hieronder vindt u meer informatie over hoe u Tag Manager en de beschikbare integraties instelt.

Weet u niet zeker of het een goed idee is om Tag Manager te gebruiken? Meer informatie over tagopties

De 1e stappen | Tag Manager installeren en instellen

Wilt u al uw tags op 1 plek beheren? Ontdek meer informatie over hoe u Tag Manager instelt voor uw websites.

Google Tag Manager instellen

De 1e stappen | De Google-tag instellen

De Google-tag is de basis voor alle metingen voor Google-producten.

De Google-tag instellen

Google Ads | Conversies bijhouden en remarketing instellen

Wilt u uw Google Ads-conversies en -remarketingtags beheren met Tag Manager?

Meer informatie over hoe u Google Ads-tags instelt

Google Analytics | Google Analytics 4-gebeurtenissen instellen

Tag Manager is in hoge mate geïntegreerd met Google Analytics 4. Tag Manager voldoet aan al uw Analytics-behoeften, zoals gebeurtenissen, metingen in verschillende domeinen en e-commerce.

Meer informatie over hoe u Google Analytics instelt

Floodlight | Floodlight-tags instellen met Tag Manager

Tag Manager ondersteunt Floodlight-tellertags en Floodlight-verkooptags.

Meer informatie over hoe u Floodlight-tags instelt

Meer handleidingen om tags in te stellen | Google Tag Manager optimaal gebruiken

Tag Manager is de centrale plek waar u al uw tags kunt vinden, niet alleen Google-tags. Ontdek wat u nog meer kunt doen: