G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Google Tag Manager ‑opas

Google Tag Manager on taginhallintajärjestelmä, jonka avulla voit helposti ja nopeasti päivittää verkkosivustollasi tai mobiilisovelluksessasi käytettäviä mittauskoodeja ja niihin liittyviä koodinpätkiä (eli tageja). Nämä oppaat auttavat sinut alkuun nopeasti, jotta voit ottaa mittauskoodin käyttöön oikein ja tehdä hyviä päätöksiä mainoskuluihin liittyen. Alla olevista linkeistä pääset ohjeisiin, joissa kerrotaan Tag Managerin käyttöönotosta ja saatavilla olevista integroinneista.

Etkö ole varma siitä, kannattaako sinun käyttää Tag Manageria? Lue lisää eri taggausvaihtoehdoista.

Perusteet | Tag Managerin asennus ja käyttöönotto

Haluatko ylläpitää kaikkia tagejasi yhdessä paikassa? Lue, miten voit ottaa Tag Managerin käyttöön verkkosivustoillasi.

Google Tag Managerin käyttöönotto

Perusteet | Google-tagin käyttöönotto

Google-tagi on mittauksen perusta kaikissa Google-tuotteissa.

Google-tagin käyttöönotto

Google Ads | Konversioseurannan ja uudelleenmarkkinoinnin käyttöönotto

Haluatko ylläpitää Google Ads ‑konversioita ja ‑uudelleenmarkkinointitageja Tag Managerin avulla?

Katso ohjeet Google Ads ‑tagien käyttöönottoon

Google Analytics | Google Analytics 4 ‑tapahtumien käyttöönotto

Tag Manager on tiiviisti integroitu Google Analytics 4:ään. Tag Manager tukee kaikkia Analytics-tarpeitasi, jotka liittyvät esimerkiksi tapahtumien mittaamiseen, verkkokauppamittaukseen ja eri verkkotunnukset huomioivaan mittaukseen.

Lue, miten voit ottaa Google Analytics ‑tagit käyttöön

Floodlight | Floodlight-tagien käyttöönotto Tag Managerin avulla

Tag Manager tukee Floodlight-laskuritageja ja ‑myyntitageja.

Katso ohjeet Floodlight-tagien käyttöönottoon

Muita tagien käyttöönotto-oppaita | Hyödynnä Google Tag Manageria mahdollisimman hyvin

Tag Managerissa voit ylläpitää kaikkia tagejasi – myös muita kuin Google-tageja. Katso, mitä muuta voit tehdä: