G Suite har skiftet navn til Google Workspace: Her finder du alle de arbejdsrelaterede værktøjer, du har behov for i din virksomhed.

Din guide til Google Tag Manager

Google Tag Manager er et system til administration af tags, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt at opdatere målingskoder og relaterede kodefragmenter (tags) på dine websites eller i din mobilapp. Disse guider sikrer, at du kommer hurtigt i gang, så du kan implementere målingskode og træffe velfunderede beslutninger med hensyn til dine annonceudgifter. Nedenfor kan du læse mere om konfiguration af Tag Manager og vores tilgængelige integrationer.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal bruge Tag Manager? Få flere oplysninger omtaggingmuligheder.

Grundlæggende | Konfigurer og installer Tag Manager

Vil du administrere alle dine tags på ét sted? Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer Tag Manager til dine websites.

Konfigurer Google Tag Manager

Grundlæggende oplysninger | Konfigurer Google-tagget

Google-tagget er udgangspunktet for måling af alle Google-produkter.

Konfigurer Google-tagget

Google Ads | Konfigurer konverteringssporing og remarketing

Vil du administrere dine Google Ads-konverteringer og remarketingtags med Tag Manager?

Få oplysninger om, hvordan du konfigurerer Google Ads-tags

Google Analytics | Konfigurer Google Analytics 4-hændelser

Tag Manager er integreret i Google Analytics 4. Tag Manager understøtter alle dine Analytics-behov, lige fra hændelser til måling på tværs af domæner og e-handel.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer Google Analytics-tags

Floodlight | Konfigurer dine Floodlight-tags med Tag Manager

Google Tag Manager understøtter Floodlight Counter- og Floodlight Sales-tags.

Se, hvordan du konfigurerer Floodlight-tags

Flere vejledninger til konfiguration af tags | Få mest muligt ud af Google Tag Manager

Tag Manager er stedet, hvor du finder alle dine tags – ikke kun Google-tags. Se, hvad du ellers kan gøre: