Melding

G Suite heet nu Google Workspace: alles wat u nodig heeft voor uw werk.

Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Kennismaking met Google Tag Manager

Google Tag Manager is een tagbeheersysteem waarmee u snel en eenvoudig meetcodes en gerelateerde codefragmenten (ofwel tags) op uw website of in uw mobiele app kunt updaten. De onderstaande bronnen helpen u snel op weg, zodat u de meetcode correct kunt implementeren en gedegen beslissingen kunt nemen over uw uitgaven aan advertenties. Hieronder vindt u meer informatie over hoe u Tag Manager en de beschikbare integraties instelt.

Weet u niet zeker of het een goed idee is om Tag Manager te gebruiken? Meer informatie over tagopties

De 1e stappen | Tag Manager installeren en instellen

Wilt u al uw tags op 1 plek beheren? Ontdek meer informatie over hoe u Tag Manager instelt voor uw websites.

Google Tag Manager instellen

De 1e stappen | De Google-tag instellen

De Google-tag is de basis voor alle metingen voor Google-producten.

De Google-tag instellen

Google Ads | Conversies bijhouden en remarketing instellen

Wilt u uw Google Ads-conversies en -remarketingtags beheren met Tag Manager?

Meer informatie over hoe u Google Ads-tags instelt

Google Analytics | Google Analytics 4-gebeurtenissen instellen

Tag Manager is in hoge mate geïntegreerd met Google Analytics 4. Tag Manager voldoet aan al uw Analytics-behoeften, zoals gebeurtenissen, metingen in verschillende domeinen en e-commerce.

Meer informatie over hoe u Google Analytics instelt

Floodlight | Floodlight-tags instellen met Tag Manager

Tag Manager ondersteunt Floodlight-tellertags en Floodlight-verkooptags.

Meer informatie over hoe u Floodlight-tags instelt

Meer handleidingen om tags in te stellen | Google Tag Manager optimaal gebruiken

Tag Manager is de centrale plek waar u al uw tags kunt vinden, niet alleen Google-tags. Ontdek wat u nog meer kunt doen: