Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Visa och åtgärda publiceringsfel

Om Search Ads 360 inte kan publicera en uppdatering på grund av ett fel visas en felikon bredvid objektet i en rapporteringstabell. Om du kör en synkronisering utan att åtgärda sändningsfelet synkroniserar Search Ads 360 som standard inga uppdateringar av objektet. Detta sker för att förhindra att ändringar som du har gjort i Search Ads 360 oavsiktligt skrivs över av ändringar i det externa kontot.

Du kan antingen åtgärda sändningsfelet i Search Ads 360 eller ändra standardalternativen för en manuell synkronisering så att uppdateringar som orsakar sändningsfel tas bort.

Visa och åtgärda publiceringsfel

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Klicka på Kampanjer i den vänstra sidmenyn. Om det finns kampanjer med publiceringsfel ser du felikonen  bredvid statuskolumnen.
  3. Håll muspekaren över ikonen för att se ett felmeddelande.
  4. Åtgärda felet genom att följa rekommendationen i felmeddelandet.

Använda manuell synkronisering för att ta bort uppdateringar som orsakade sändningsfel

I stället för att åtgärda varje sändningsfel manuellt kan du ta bort uppdateringarna som orsakade sändningsfel med en manuell synkronisering. Sedan kan du försöka göra uppdateringarna igen.

Så här synkroniserar du ett eller flera konton manuellt (behövs inte för Google Ads-konton):

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Navigate to a manager account.
  3. Klicka på Inställningar i menyn till vänster och sedan på Inställningar för underkonto
  4. Markera kryssrutan vid ett eller flera kundkonton i kontoträdet. Du kan filtrera kontoträdet så att du bara ser kontotyperna du vill synkronisera genom att klicka på filterikonen och lägga till ett filter.

Saknar du konton?

Om du ser Hierarchy view ovanför kontoträdet använder du den hierarkiska vyn och ser bara förvaltarkonton. Om du vill visa kundkonton stänger du av den hierarkiska vyn eller klickar på ett kontonamn i trädet. Se hur konton är länkade till ditt förvaltarkonto.

5. Klicka på Synkronisera i redigeringspanelen ovanför kontoträdet.
  6. Välj Omedelbart i panelen Synkronisera om det inte redan är valt.
  7. Om du vill ta bort uppdateringar som inte har kunnat skickas till det externa kontot markerar du kryssrutan Ta automatiskt bort ändringar som inte har kunnat skickas till motorn.
  8. Klicka på Använd.

Under synkroniseringen händer följande:

• Om uppdateringar som du har gjort i befintliga objekt inte skickades till det externa kontot på grund av fel ersätts objekten i Search Ads 360 med en ny kopia från det externa kontot. Ändringar som du gjorde i objektet i Search Ads 360 går förlorade.

Om du till exempel anger en ogiltig slutlig webbadress för ett befintligt sökord och Search Ads 360 inte kan skicka uppdateringen till motorn, kan du återställa sökordet till målsidesadressen i kundkontot med det här alternativet.

• Nya objekt som du har skapat i Search Ads 360 men som inte skickades till det externa kontot på grund av fel tas bort. Eftersom de nya Search Ads 360-objekten inte finns i det externa kontot kan sändningsfelet bara åtgärdas genom att objekten tas bort från Search Ads 360.

Om du till exempel skapar ett nytt sökord i Search Ads 360 men sökordet inte skickades till det externa kontot eftersom dess slutliga webbadress är ogiltig, kan du ta bort sökordet från Search Ads 360 med det här alternativet.

Du kan se listan över vilka uppdateringar som har tagits bort under en synkronisering i ändringshistoriken.