Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Vanliga synkroniseringsfel

De flesta synkroniseringsfel resulterar i en av följande varningar. Klicka på synkroniseringsfelen nedan för att gå direkt till motsvarande åtgärd.

1. Det gick inte att synkronisera på grund av ett internt fel.
  2. Search Ads 360 kan för tillfället inte synkroniseras med kundkontot. Försök igen senare eller kontakta supporten för mer information.
  3. Synkroniseringen avbröts av användaren.
  4. Det går inte att synkronisera på grund av ogiltiga användaruppgifter.
  5. Det går inte att synkronisera detta kundkonto. Kontakta supporten eftersom byrån eller det underordnade förvaltarkontot kan komma att pausas.
  6. Det gick inte att synkronisera eftersom trafiken har stoppats för kontot. Skicka ett e-postmeddelande till supporten och inkludera webbadressen.x
  7. DS3_ERROR_SYNC_UNSUPPORTED_DATA_ON_ENGINE:...
  8. Det gick inte att synkronisera eftersom clickserve.dartsearch.net inte finns i listan över auktoriserade spårningsdomäner. Kontakta din kontoansvariga hos Baidu för att åtgärda problemet och försök igen.
  9. Det gick inte att synkronisera eftersom ett eller flera sökord anger olika HTTP-scheman för webbadresser för mobila och icke-mobila enheter. Ändra sökorden i Baidu till antingen http eller https för båda webbadresserna och synkronisera sedan igen.
  10. Det gick inte att synkronisera eftersom det inte gick att migrera kontot till uppgraderade webbadresser.
  11. Inställningen för kundkontot kanske inte matchar kontotypen på grund av ett problem vid synkronisering eller trafiksättning.
  12. Muteringen misslyckades eftersom det redan finns en matchande AD_GROUP för CAMPAIGN.
  13. Det gick inte att synkronisera eftersom annonsören saknar länken för ett Microsoft Merchant Center-konto.
  14. Det gick inte att synkronisera uppgifter från Bing-kontot i Search Ads 360.
  15. Ändringar i budgeten i Search Ads 360 synkroniserades inte korrekt med Microsoft Ads.

1. Det gick inte att synkronisera på grund av ett internt fel.

Möjlig orsak

Synkroniseringen hindras av ett fel i Search Ads 360. Detta inträffar ibland när flera interna processer försöker uppdatera samma objekt samtidigt.

Felsök

Vänta och försök att synkronisera igen senare. Kontakta support om felet kvarstår.

2. Search Ads 360 kan för tillfället inte synkronisera med kundkontot. Försök igen senare eller kontakta supporten för mer information.

Möjlig orsak

Det externa kontot svarar inte. Därför har synkroniseringen inaktiverats.

Felsök

Vänta och försök att synkronisera igen senare. Kontakta support om felet kvarstår.

3. Synkroniseringen avbröts av användaren.

Möjlig orsak

Du klickade på Avbryt under en synkronisering.

Felsökning

Kör en ny synkronisering.

4. Det går inte att synkronisera på grund av ogiltiga användaruppgifter.

Möjlig orsak

Det kan finnas olika orsaker till att användaruppgifterna är ogiltiga. En vanlig orsak är att användaruppgifterna har ändrats i kontot som du försöker synkronisera.

Felsök

Logga in på kundkontot och verifiera att användaruppgifterna är korrekta.

5. Det går inte att synkronisera detta kundkonto. Kontakta supporten eftersom byrån eller det underordnade förvaltarkontot kan komma att pausas.

Möjlig orsak

En schemalagd synkronisering kördes på ett pausat eller borttaget konto.

Felsökning

Om kontot har pausats kan du antingen

• köra en manuell synkronisering på det pausade kontot och sedan återuppta kontot
  • ta bort det pausade kontot och skapa ett nytt.

Om kontot har tagits bort måste du återskapa det borttagna kontot.

6. Det gick inte att synkronisera eftersom trafiken har stoppats för kontot. Skicka ett e-postmeddelande till supporten och inkludera webbadressen.

Möjlig orsak

Trafiken kan ha inaktiverats av någon av följande två anledningar:

• På kundens begäran.
  • Som en del av en intern felutredning.

Felsök

Kontakta vårt supportteam.

7. DS3_ERROR_SYNC_UNSUPPORTED_DATA_ON_ENGINE:...

Möjlig orsak

Detta kan hända om du använder uppgraderade webbadresser men ännu inte har slutfört migreringen i Search Ads 360.

Felsök

Uppdatera datan på kundkontot eller slutför migreringen till uppgraderade webbadresser.

8. Det gick inte att synkronisera eftersom clickserve.dartsearch.net inte finns i listan över auktoriserade spårningsdomäner. Kontakta din kontoansvariga hos Baidu för att åtgärda problemet och försök igen.

Möjlig orsak

Det länkade Baidu-kontot måste auktorisera Search Ads 360-klickservern.

Felsök

Kontakta Baidu eftersom de måste koppla Search Ads 360-klickservern till ditt konto. Läs om hur du länkar ett externt Baidu-konto till ett nytt kundkonto.

9. Det gick inte att synkronisera eftersom ett eller flera sökord anger olika HTTP-scheman för webbadresser för mobila och icke-mobila enheter. Ändra sökorden i Baidu till antingen http eller https för båda webbadresserna och synkronisera sedan igen.

Möjlig orsak

Minst ett av sökorden använder motstridiga HTTP-scheman för webbadresser för mobila och icke-mobila enheter.

Felsök

Åtgärda detta direkt i ditt Baidu-konto. Läs mer om hur du implementerar enhetsspecifika målsidor.

10. Det gick inte att synkronisera eftersom det inte gick att migrera kontot till uppgraderade webbadresser.

Möjlig orsak

På grund av en misslyckad migrering till uppgraderade webbadresser påverkas ditt konto negativt av en synkronisering.

Felsök

Kontakta vårt supportteam om du vill ha mer information.

11. Inställningen för kundkontot kanske inte matchar kontotypen på grund av ett problem vid synkronisering eller trafiksättning.

Möjlig orsak

Synkroniseringsfel är svåra att diagnostisera och kan uppstå av olika anledningar. Felsökningsstegen är till stor del oberoende av orsaken.

Felsök

Kör en synkronisering till med alternativet Åtgärda alla trafikfel markerat.

12. Muteringen misslyckades eftersom det redan finns en matchande AD_GROUP för CAMPAIGN.

Möjlig orsak

Två eller fler annonsgrupper i samma kampanj har identiska namn.

Felsök

Se till att det inte finns några namnkonflikter i annonsgrupperna.

13. Det går inte att synkronisera eftersom det underordnade förvaltarkontot saknar länken till ett Microsoft Merchant Center-konto.

Möjlig orsak

Microsoft Merchant Center-kontot kanske inte är länkat till Search Ads 360.

Felsök

Prova att länka Microsoft Merchant Center Store till Search Ads 360.

1. Logga in på nya Search Ads 360.
  2. Navigate to a manager or sub-manager account.
  3. Klicka på Flöden.
  4. I tabellen markerar du kryssrutan bredvid kontot för annonsutrymme för Google Merchant Center.
  5. Ovanför rapporttabellen klickar du på Redigera och sedan på Redigera information.
  6. Ange id:t för Microsoft Merchant Center i rutan Lägg till nytt butiks-id i avsnittet Bing Merchant Center.

När du har länkat kontot kontrollerar du att en synkronisering körs (manuell eller schemalagd).

Läs mer om hur du konfigurerar och lägger till din Microsoft Merchant Center-butik i Search Ads 360.

14. Det gick inte att synkronisera uppgifter från Bing-kontot i Search Ads 360.

Möjlig orsak

Kontouppgifter synkroniseras inte på grund av ett auktoriseringsproblem.

Felsök

• Auktorisera Bing-kontot på nytt i inställningarna för Search Ads 360.
  • Utför en manuell synkronisering och markera alternativet Ta bort ändringar automatiskt.

15. Ändringar i budgeten i Search Ads 360 synkroniserades inte korrekt med Microsoft Ads.

Möjlig orsak

Synkroniseringsfel är svåra att diagnostisera och kan uppstå av olika anledningar.

Felsök

• Kontrollera om det finns delade budgetar eller budstrategier i Bings användargränssnitt.
  • Om den delade budgeten inte har synkroniserats med Bings användargränssnitt justerar du budgeten direkt i Bings användargränssnitt så att den matchar rätt budget i Search Ads 360.
  • Utför en manuell synkronisering i Search Ads 360 genom att gå till kundkontot och använda alternativet synkronisering.
  • Den manuella synkroniseringen åtgärdar felet och anpassar budgetarna mellan Search Ads 360 och Bing-gränssnittet.