Het supportteam biedt geen services voor probleemoplossing in uw huidige weergavetaal. Als u contact wilt opnemen met medewerkers van het supportteam, schakelt u eerst over naar het Engels of een andere ondersteunde taal (Spaans, Portugees of Japans).

Verschillen in de accounthiërarchie in de nieuwe versie van Search Ads 360

Net als in de vorige versie van Search Ads 360 kunnen uw accounts worden ingedeeld in een hiërarchie. Accounts op een hoger niveau bevatten niet rechtstreeks campagnes of advertenties, maar via deze accounts kunt u andere accounttypen instellen en openen. De nieuwe versie van Search Ads 360 introduceert enkele wijzigingen in de manier waarop manageraccounts en de accountstructuur werken.

Accounttypen

De namen van de verschillende soorten accounts zijn gewijzigd:

De vorige versie van Search Ads 360 De nieuwe versie van Search Ads 360
Bureauaccount Manageraccount
Adverteerder-account Submanageraccount
Engine-account Klantaccount

Navigatie

In het navigatiemenu wordt de keten van accounts weergegeven voor het account dat u momenteel bekijkt. Deze keten begint met het manageraccount (alleen zichtbaar als u op managerniveau bent ingelogd). Meer informatie over overschakelen naar een ander account.

Workflows

U kunt nu aanvullende acties in uw manageraccount (voorheen bureauaccount) uitvoeren die van toepassing zijn op alle submanageraccounts (voorheen adverteerder-accounts) onder de manager. De volgende functies zijn nu beschikbaar als u toegang heeft tot een manageraccount:

Eigendom en zichtbaarheid

Items en bulkacties in de nieuwe versie van Search Ads 360 hebben eigenaren. De eigenaar is standaard het manageraccount of submanageraccount waarop u bent ingelogd toen u het item maakte.

Eigendom bepaalt wanneer het item kan worden bewerkt of zelfs zichtbaar is:

• Items die eigendom zijn van een manageraccount, zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op dat manageraccount. De items kunnen worden toegepast in submanageraccounts en klantaccounts onder het manageraccount.
  • Items die eigendom zijn van een submanageraccount kunnen worden bekeken als u bent ingelogd op dat submanageraccount of op het manageraccount erboven. Het item kan alleen worden toegepast in het submanageraccount of in onderliggende klantaccounts.

Wijzigingen zijn zichtbaar in de wijzigingsgeschiedenis, ongeacht het eigendom.