Huomaa, että asiakastukitiimi ei tarjoa vianetsintäpalveluja valitsemallasi kielellä. Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin, vaihda ensin kieleksi englanti tai jokin toinen tuettu kieli (espanja, portugali tai japani).

Mallipohjaisten kampanjoiden muokkaaminen manuaalisesti

Voit valita uudessa Search Ads 360:ssä manuaalisen hallinnan mille tahansa mallipohjaiselle kohteelle. Kun mallin avulla on luotu esimerkiksi avainsana, voit lopettaa sen malliin perustuvan hallinnan. Tämä onnistuu muuttamalla avainsanan mallipohjaisen hallinnan tilaa. Kun Search Ads 360 seuraavan kerran soveltaa malleja syötedataan, avainsana pysyy ennallaan, vaikka syötedatan muutokset olisivat saaneet uuden Search Ads 360:n aktivoimaan, päivittämään tai poistamaan avainsanan.

Muokkaukset, jotka lopettavat mallipohjaisen hallinnan automaattisesti

Sen lisäksi, että voit lopettaa kohteiden mallipohjaisen hallinnan erikseen, näin käy automaattisesti, jos teet alla näkyviä muokkauksia.

Voit palauttaa mallipohjaisen hallinnan mille tahansa kohteelle.

Huomioithan, että jos mallipohjainen hallinta on käytössä, taulukon vasemmassa reunassa olevat asetukset päivittyvät.

Kohde Nämä muokkaukset
lopettavat mallipohjaisen hallinnan
Nämä muokkaukset
eivät lopeta mallipohjaista hallintaa
eikä mallipohjainen hallinta ohita niitä
Kampanja
  • Tila‑asetukset
  • Nimi
  • Kohdistusasetukset*

Jos muutat nimeä,

• kampanjamalli ei enää keskeytä tai poista kampanjaa, kun syötedata muuttuu
  • kampanjamalli ei luo uutta kampanjaa alkuperäisellä nimellä.

Mainosryhmä‑, mainos‑ ja avainsanamallit sekä muut mallit jatkavat kohteiden luomista ja muuttamista kampanjassa (vaikka keskeyttäisit sen tai nimeäisit sen uudelleen).

• Budjetti
  • Alkamis‑ ja päättymispäivä
  • Avainsanavastaavuus
  • Hintatarjousstrategiat
  • URL‑mallit ja omat parametrit
  • Tunnisteet
  • Sivustolinkkilaajennukset
  • Laitteisiin kohdistuvat hintatarjousmuokkaukset
Mainosryhmä
  • Tila‑asetukset
  • Nimi
  • Kohdistusasetukset*

Jos muutat nimeä,

• mainosryhmämalli ei enää keskeytä tai poista mainosryhmää, kun syötedata muuttuu
  • mainosryhmämalli ei luo uutta mainosryhmää alkuperäisellä nimellä.

Mainos- ja avainsanamallit sekä muut mallit jatkavat kohteiden luomista ja muuttamista mainosryhmässä (vaikka keskeyttäisit sen tai nimeäisit sen uudelleen).

• Korkein klikkauskohtainen hinta
  • URL‑mallit ja omat parametrit
  • Tunnisteet
  • Laitteisiin kohdistuvat hintatarjousmuokkaukset
Mainos
  • Tila‑asetukset
  • Mainosteksti
  • Kohde-URL ja URL-polku
  • URL-malli

Uusi Search Ads 360 seuraa muokattua tekstimainosta tai mainostekstiä eikä luo uutta mainosta. Se päivittää aiemmin luodun mainoksen, joten mittarit säilyvät tallessa. Katso tästä ohjekeskusartikkelista, mitkä mainonta‑alustat tukevat tätä toimintoa.

• Omat parametrit
  • Laitteisiin kohdistuvat hintatarjousmuokkaukset
  • Tunnisteet
Avainsana
  • Tila‑asetukset
  • Laskeutumissivun URL‑osoite
  • Avainsanan tekstin tai vastaavuustyypin muuttaminen poistaa vanhan avainsanan ja luo uuden. Uusi Search Ads 360 seuraa muokattua avainsanaa eikä luo uutta avainsanaa vanhoilla asetuksilla, vaikka mallit normaalisti tekisivät niin.
  • Korkein klikkauskohtainen hinta
  • Lopullisen URL:n malli
  • Tunnisteet
Negatiivinen avainsana
  • Tila‑asetukset
  • Avainsanan teksti tai vastaavuustyyppi
  • Ei sovellu
Sivustolinkki
  • Tila‑asetukset
  • Sivustolinkkiteksti, kuvaus 1 ja kuvaus 2
  • Sivustolinkin URL-osoite
  • URL-malli
  • Mobiililaitteille suunnattu
  • Tili
* Jos kohdistusasetuksiin tehdään muutoksia, mallipohjainen hallinta lopetetaan kohdistusasetuksissa eikä kampanjoissa tai mainosryhmissä.

Ylä‑ ja alatason kohteet

Mallipohjaisen hallinnan tila ei riipu ylä‑ ja alatason kohteista. Kun avainsana on hallinnoimaton, sitä ei poisteta, jos siihen liittyviä kohteita ei enää ole. Sen sijaan jos ylätason mainosryhmän kohteita ei enää ole, mainosryhmä ja samalla myös avainsana poistetaan. Vastaavasti kun kampanja on hallinnoimaton, se ei tarkoita, että sen alatason mainosryhmät olisivat hallinnoimattomia. Jos kampanjan kohteita ei enää ole, mainosryhmät poistetaan, koska ne ovat edelleen hallinnoituja.

Mallipohjaisen hallinnan tila ei riipu ylä‑ ja alatason kohteista mutta mallin keskeytettyyn tilaan liittyvä arviointikelpoisuus riippuu. Jos keskeytät ylätason mallin, siihen liittyviä alatason malleja ei voida enää arvioida. Jos esimerkiksi haluat, että malliin perustuvat kampanjat pysyvät muuttumattomina mutta alatason mainosryhmiä arvioidaan ja päivitetään edelleen mallin perusteella, sinun kannattaa jättää sekä kampanja‑ että mainosryhmämalli aktiiviseksi mutta asettaa kampanjat, joihin et halua muutoksia, hallinnoimattomiksi.

Lue lisää mallien käyttöönotosta, keskeyttämisestä ja poistamisesta.

Kohteiden luominen manuaalisesti

Voit luoda mallipohjaisiin mainosryhmiin kohteita (esimerkiksi mainoksia tai avainsanoja) manuaalisesti. Uusi Search Ads 360 ei yritä hallita näitä kohteita, mutta jos syötemuutokset edellyttävät ylätason kohteen poistamista, manuaalisesti luodut kohteet poistetaan sen mukana. Lue, miten voit käyttää aiemmin luotuja manuaalisia kampanjoita ja muita kohteita.

Mallipohjaisen hallinnan poistaminen tai palauttaminen

Voit poistaa tai palauttaa kohteiden mallipohjaisen hallinnan Search Ads 360 ‐käyttöliittymässä.

Uuden Search Ads 360:n tulevassa versiossa mallipohjaisen hallinnan voi poistaa tai palauttaa joukkolatausarkilla.

Näin voit poistaa tai palauttaa mallipohjaisen hallinnan uudessa Search Ads 360 ‑käyttöliittymässä:

1. Siirry alahallinnoijatilille.

2. Valitse Kampanjat, Mainosryhmät, Mainokset, Avainsanat tai muu sivu, jolla voi olla mallipohjaisia kohteita.
  3. Tuo näkyviin sarake, joka kertoo, ovatko sivulla olevat kohteet hallinnoituja vai hallinnoimattomia:

1. Klikkaa taulukon yläpuolelta Sarakkeet.

2. Klikkaa Määritteet‑kohdasta Mallipohjaisen hallinnan tila.
  4. Jos haluat poistaa mallipohjaisen hallinnan hallinnoidulta kohteelta, klikkaa sarakkeesta Hallinnoimaton.

5. Jos haluat palauttaa mallipohjaisen hallinnan hallinnoimattomalle kohteelle, klikkaa sarakkeesta Hallinnoitu.

6. Klikkaa Tallenna.

Näin perut meneillään olevan muokkauksen:

1. Valitse työkalut ja asetukset .
  2. Klikkaa joukkomuokkauksen Tulokset‑sarakkeesta Odottaa‑kohdan alta Peruuta.

Kun uusi Search Ads 360 on perunut muokkauksen, klikkaa Tulokset‑sarakkeesta Lataa raportti nähdäksesi, mitkä muokkaukset oli käsitelty loppuun ennen perumista.