Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Konfigurera planmallar

Följ Navigera till och skapa mallar och välj sedan en malltyp för att skapa en planmall. Alternativt kan du använda planmallar för att gruppera mallar i valda konton. Alla mallar som är kopplade till planen genererar objekt i dessa konton.

Klicka på Fortsätt för att komma till nästa stadium.

Stadierna och inställningarna som visas i varje stadium beskrivs i tabellen nedan.

Stadium Panel Inställningar och beskrivningar
”Förstadium”
  • Välj de aktuella kundkontona.
  • Välj flödet.
  • Lägg till flödesfilter för att ändra flödet.
Ett stadium Mallinställningar
  • Ange ett namn på planmallen.
  • Konton och flödet ärvs från förstadiet och visas men kan redigeras här.