Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Opret og konfigurer planskabeloner

Følg linket Gå til oprettelse af skabeloner, og vælg skabelontypen planskabelon for at oprette en planskabelon. Du kan eventuelt bruge planskabeloner til at gruppere skabeloner på udvalgte konti. Alle skabeloner, der er knyttet til denne plan, genererer enheder på disse konti.

Klik på Fortsæt for at gå til næste trin.

De trin og indstillinger, der vises på hvert trin, er angivet i tabellen nedenfor.

Trin Panel Indstillinger og beskrivelser
"Forberedelsestrin"
  • Vælg de relevante kundekonti.
  • Vælg feedet.
  • Tilføj feedfiltre for at tilpasse feedet.
Ét trin Skabelonindstillinger
  • Navngiv planskabelonen.
  • De konti og det feed, der er nedarvet fra forberedelsestrinnet, vises her og kan redigeres her.