Auktoriserat annonsutrymme

Du får inte

• placera Google-annonser på en domän som använder ads.txt där du inte ingår som auktoriserad säljare av annonsutrymmet i ads.txt-filen.

För syndikeringspartner måste överordnade se till att underordnade omgående lägger till en ads.txt-fil på underordnade domäner med överordnade som behöriga säljare av underordnat annonsutrymme.

Tips för att tolka policyn

Authorized Inventory | Google Publisher Policies

• Utgivare bör använda ads.txt-filer på sina domäner och måste kontrollera att de finns angivna som auktoriserade säljare av annonsutrymmet. Läs mer i Ange vem som är auktoriserad att sälja ditt annonsutrymme via ads.txt.
  • Filen ads.txt​ kan hjälpa köpare att identifiera förfalskat annonsutrymme och hjälpa dig att öka intäkter från annonsörer som annars hade gått till det förfalskade annonsutrymmet.

Läs mer om termer som ofta används i policyer och vad de betyder i ordlistan