Autoriserte beholdninger

Det er ikke tillatt å

• plassere annonser fra Google på et domene som bruker ads.txt-filen, der du ikke står oppført som autorisert selger av beholdningen i ads.txt-filen.

Gjelder syndikeringspartnere: Overordnede publisister må sørge for at underordnede publisister umiddelbart legger til en ads.txt-fil på domenene sine. I denne filen skal den overordnede publisisten være oppført som autorisert selger av beholdningen for den underordnede publisisten.

Tips for å forstå retningslinjene

Authorized Inventory | Google Publisher Policies

• Publisister må bruke en ads.txt-fil på domenene sine og sørge for at de er tatt med som autoriserte selgere av den aktuelle beholdningen. Du finner mer informasjon i artikkelen Angi hvem som er autorisert til å selge beholdningen din, ved hjelp av en ads.txt-fil.
  • Når du bruker en ads.txt-fil, blir det enklere for kjøpere å identifisere forfalskede beholdninger, og annonsører bruker dermed mer penger på beholdningen din i stedet for på falske beholdninger.

I ordlisten kan du finne ut mer om termer som brukes ofte i retningslinjene, og hva de betyr.