Garanticenter för maskinvara

Den artikeln handlar om ersättningar som täcks av tillverkarens garanti. Läs om hur du gör en anmälan när du har enhetsskydd från Google Store (tidigare Nexus Protect).

Du kan också läsa om vilka alternativ som finns om tillverkarens garanti inte gäller.

Vi vill se till att du vet hur du får hjälp om enheten eller tillbehöret är eller blir defekt utan att du har gjort något fel. Du kanske kan lämna in enheten eller tillbehöret och få pengarna tillbaka, en ny enhet eller reparation.

Berätta bara vilken enhet eller vilket tillbehör du har så kan vi säga vem du ska kontakta med ditt garantianspråk. Ingenting i detta avsnitt påverkar dina lagstadgade rättigheter.

Välj din enhet eller ditt tillbehör