Center for hardwaregaranti

Denne artikel omhandler garantier for Google-enheder.

Følg nedenstående vejledning for at gennemgå garantien for din enhed eller dit tilbehør, og få hjælp, hvis enheden eller tilbehøret er eller bliver defekt, uden at det er din fejl. Du kan:

Trin 1: Fortæl os, hvilken enhed eller hvilket tilbehør du har brug for hjælp til

Fortæl os, hvilken enhed eller hvilket tilbehør du har, så kan vi oplyse dig om, hvem du skal kontakte i forbindelse med reklamation. Intet i dette afsnit påvirker dine juridiske rettigheder.

Få flere oplysninger om garantien for Pixel-telefoncovere.

Vælg din enhed eller dit tilbehør