Els usuaris de Google Podcasts Manager ara poden penjar els seus pòdcasts a YouTube amb la pujada d'RSS. Obtén més informació.

Publicar un podcast a Google

On pot mostrar Google Podcasts el vostre podcast?

Els oients poden cercar i reproduir podcasts en molts serveis i aplicacions diferents, com ara:

En alguns idiomes, Google pot entendre el contingut d'àudio i cercar coincidències amb les consultes dels oients en idiomes diferents de l'idioma del podcast.

Voleu millorar les vostres habilitats de podcàsting? Proveu alguns d'aquests fantàstics recursos sense cost econòmic.

Serveis de podcàsting addicionals

A Google hi ha serveis de podcàsting amb requisits diferents. Si voleu que el vostre contingut d'àudio es mostri en algun dels serveis següents, heu de seguir les instruccions enllaçades.

• Resums de Google Notícies: llistes de reproducció de notícies predeterminades en funció del tema general o del proveïdor; disponibles en moltes configuracions regionals.

Requisits previs per mostrar-se a Google Podcasts

El podcast ha de complir aquestes directrius si voleu que es mostri a Google Podcasts:

• Google ha de poder accedir al vostre feed RSS. El feed RSS no pot estar bloquejat per requisits d'inici de sessió, per etiquetes <itunes:block> ni per cap altre element que pugui impedir que Google el llegeixi. Per tant, els feeds personalitzats (que de vegades s'anomenen feeds privats) no són aptes per a Google Podcasts.
  • El feed ha de tenir un episodi com a mínim.
  • Utilitzeu un format d'àudio compatible per als vostres episodis, que han d'estar disponibles per a Google. Els fitxers de vídeo no s'admeten a Google Podcasts.
  • Heu de proporcionar una imatge per al podcast.
  • Heu de seguir les directrius RSS per a Google Podcasts. Si utilitzeu un servei d’allotjament de podcasts, això ho hauria de fer el servei. Aquests són alguns dels camps obligatoris:
    • Imatge del podcast
    • Descripció del podcast
    • Adreça electrònica del propietari
    • Enllaç a una pàgina d'inici del podcast
  • No mescleu URL HTTP i HTTPS per als vostres recursos. Si difoneu el contingut utilitzant protocols mixtos, pot ser que els oients tinguin una mala experiència de reproducció al navegador Chrome i en altres dispositius de reproducció. Com a exemples de males experiències, podem esmentar els advertiments emergents i les reproduccions bloquejades. Per tant, recomanem que el feed RSS, la pàgina d'inici del podcast i tots els fitxers d'àudio es difonguin des d'adreces HTTPS.

Començar

El procés depèn de si utilitzeu un servei d'allotjament de podcasts o de si gestioneu directament els fitxers RSS. Tot i que el procés és el mateix, els proveïdors d'allotjament de podcasts solen automatitzar alguns passos, com ara la creació o actualització dels fitxers RSS.

Esteu a punt perquè el podcast es mostri a Google?

Trieu el camí
Utilitzo un servei d'allotjament de podcasts
Gestiono directament els meus fitxers RSS