Forhindre vannskader på Pixel-telefonen din

Pixel-telefoner, inkludert Pixel Fold, er laget for å være vannbestandige. Normal slitasje kan imidlertid redusere vannbestandigheten. For å bidra til at Pixel-telefonen varer lenger, unngå handlinger som kan føre til vannskade.

For å se telefonens beskyttelse mot inntrenging av vann, les de tekniske spesifikasjonene.

Forhindre vannskader

Hold telefonen din intakt

Hold telefonen din tørr

• Ikke senk telefonen i vann.
  • Ikke la telefonen ligge i en vask, og ikke ta den med deg i dusjen, badstuen eller badekaret.
  • Ikke ta med deg telefonen i svømmebasseng eller vannmasser.
Tips: Når du er i nærheten av vann eller damp, bør du bruke en Bluetooth-høyttaler til å høre på telefonen fra avstand.

Hvis telefonen din faller i vann

1. Løft den opp av vannet.
  2. Slå den av.
  3. Tørk den med en myk klut.
  4. Sett den på et flatt underlag og la den tørke helt ved romtemperatur.

Hvis telefonen din allerede er vannskadet

Reparasjonsalternativer

Du kan reparere en skadet telefon. Finn ut mer om hvilke reparasjonsalternativer du har.

Garantidekning

Skader fra ulykker eller eksterne årsaker, for eksempel vannskade, dekkes ikke av garantien. Finn ut mer om garantidekningen.