Bekräfta din identitet med Pixel-telefonen

Om du loggar in från en annan plats än du brukar göra kan vi be dig att ange en kod som du får från telefonen. Det hjälper oss att vara säkra på att du äger kontot.

Obs! Vissa av de här stegen fungerar endast i Android 8.0 eller senare. Så här tar du reda på vilken version av Android du har.

Verifiera ett Google-konto

1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Google följt av Hantera ditt Google-konto.
  3. Scrolla åt höger och tryck på Säkerhet följt av Säkerhetskod.
    • Ange telefonens lösenord om det behövs och välj ett konto.
  4. En tiosiffrig kod visas.
  5. Ange koden på telefonen som du vill logga in på och tryck på Fortsätt.
Tips! Du behöver ingen internetanslutning eller mobiltjänst för att få koderna.