Sådan bruger du dobbelte SIM-kort på din Google Pixel-telefon

Hvis du har en Pixel 3a eller en nyere Pixel-telefon, kan du bruge to SIM-kort – et fysisk SIM-kort og et eSIM. Du kan vælge, hvilket SIM-kort der skal bruges til handlinger som f.eks. sms eller opkald. Denne indstilling kaldes DSDS (Dual Sim Dual Standby).

Du kan bruge 2 eSIM-profiler på samme tid, hvis følgende er gældende:

• Du har en Pixel 7, Pixel 7 Pro eller en nyere telefon.
  • Dit mobilselskab tillader dette.

Afhængigt af din enhed og dit mobilselskab kan du have enten 2 eSIM-kort eller ét eSIM-kort og ét fysisk SIM-kort.

DSDS og eSIM fungerer kun hos visse mobilselskaber. Kontakt dit mobilselskab for at finde ud af, om de fungerer på din telefon.Hvis du har købt din Pixel 3a i Japan, kan den ikke have to SIM-kort.

Pixel 4a (5G) og nyere telefoner med dual-SIM-kort kan oprette forbindelse til 5G-netværk.

Se, hvordan du konfigurerer et eSIM på din Pixel-telefon, med vores detaljerede vejledning.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 11 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Tilføj et eSIM som sekundært SIM-kort
På en telefon, der allerede bruger et SIM-kort, men endnu ikke bruger et eSIM, skal du gøre følgende:
  1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Netværk og internet.
  3. Tryk på Tilføj Tilføj ud for "Mobilnetværk".
  4. Tryk på Vil du downloade et SIM-kort i stedet?.
  5. Når du ser dialogboksen med spørgsmålet "Vil du bruge to SIM-kort?", skal du trykke på Ja. Din telefon opdateres.
  6. Åbn appen Indstillinger igen, når din telefon har gennemført opdateringen.
  7. Tryk på Netværk og internet og derefter Mobilnetværk.
  8. Hvis du vil justere indstillingerne for opkald og sms, skal du trykke på dine netværk.
Tip! For at få din telefon til at anmode om din netværkspræference hver gang skal du trykke på Spørg mig hver gang.
Brug 2 eSIM-profiler

Sådan aktiverer du 2 eSIM-profiler på din kvalificerede enhed:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter SIM-kort.
  3. Tryk på Vil du downloade et SIM-kort i stedet?
  4. Følg vejledningen.
Tilføj et SIM-kort som sekundært SIM-kort
På en telefon, der allerede bruger et eSIM, men som endnu ikke bruger et SIM-kort:
  1. Indsæt SIM-kortet. Se, hvordan du indsætter et SIM-kort.
  2. Når du ser dialogboksen med spørgsmålet "Vil du bruge to SIM-kort?", skal du trykke på Ja. Din telefon opdateres.
  3. Åbn appen Indstillinger igen, når din telefon har gennemført opdateringen.
  4. Tryk på Netværk og internet og derefter Mobilnetværk.
  5. Hvis du vil justere indstillingerne for opkald og sms, skal du trykke på dine netværk.

Tip! For at få din telefon til at anmode om din netværkspræference hver gang skal du trykke på Spørg mig hver gang.

Skift præferencer for dobbelte SIM-kort på din Google Pixel-telefon

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 11 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Du kan vælge, hvilket SIM-kort din telefon bruger til data, opkald, sms og meget mere. Din telefon bruger automatisk det valgte SIM-kort.

Vælg standard-SIM-kort til data, opkald og sms
  1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter SIM-kort og derefter dit netværk.
  3. Indstil dine præferencer for hvert netværk:
    • Data: Aktivér mobildata.
      Vigtigt!Du kan kun have ét standard-SIM-kort til data. Hvis du allerede har konfigureret et, får du en notifikation.
    • Opkald: Tryk på Opkaldspræference. Vælg derefter dine standardmobilselskaber, eller tryk på Spørg mig hver gang.
    • Sms: Tryk på Sms-præference. Vælg derefter dine standardmobilselskaber, eller tryk på Spørg mig hver gang.
Brug et ekstra SIM-kort under opkald (Pixel 8 eller Pixel 8 Pro og ældre telefoner)
Opkald: Hvis du er i gang med et opkald, kan du ikke modtage opkald via det andet SIM-kort på samme tid. Opkald til det andet SIM-kort går direkte til telefonsvareren.
Data: De fleste data går gennem det standard-SIM-kort, som er valgt. Der er dog enkelte undtagelser. Ved telefonopkald går alle data gennem det SIM-kort, der foretager opkaldet.
Sådan bruger du data under et opkald på et SIM-kort, der normalt ikke bruges til data:
  1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter SIM-kort.
  3. Aktivér Data under opkald.
Brug et ekstra SIM-kort under opkald (kun Pixel 8a)

Det er måske nyttigt for dig at bruge begge SIM-kort på samme tid. Du kan f.eks. have ét til arbejdsbrug og ét til privat brug.

Du kan bruge begge SIM-kort til opkald på samme tid. Hvis du er i et opkald, og dit første SIM-kort er aktivt, kan du bruge det andet SIM-kort til at foretage eller besvare et andet opkald. Når du gør dette, sættes det første opkald på hold.

Hvis du vil bruge denne funktion, skal følgende være gældende:

• Du skal aktivere mobildata for begge SIM-kort.
  • Du skal aktivere automatisk dataskift for det andet SIM-kort.
  • Dit mobilselskab skal understøtte Wi-Fi-opkald for det andet SIM-kort.

Aktivér mobildata

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter SIM-kort.
  3. Tryk på navnet på dit første SIM-kort.
  4. Aktivér Mobildata.
  5. Gentag dette for det andet SIM-kort.

Aktivér automatisk dataskift for det andet SIM-kort

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter SIM-kort og derefter Dit netværk.
  3. Tryk på navnet på dit andet SIM-kort.
  4. Aktivér Skift automatisk mobildata.
  5. Tryk på Brug Wi-Fi-opkald.

Modtag eller foretag opkald på begge SIM-kort

1. Foretag eller modtag et opkald på et af SIM-kortene.
  2. Ring op eller besvar telefonen som normalt på det andet SIM-kort. Det første opkald sættes på hold.
    Tip! Navnet på det andet SIM-korts mobilselskab ændres til "[Carrier] Alternativ løsning til opkald."
  3. Du kan skifte mellem de 2 opkald ved at stryge opad og trykke på Skift

Deaktiver automatisk dataskift

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter SIM-kort og derefter Dit netværk.
  3. Tryk på navnet på dit SIM-kort.
  4. Deaktiver Skift automatisk mobildata.

Deaktiver eller stop med at bruge et SIM-kort

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 11 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Deaktiver et SIM-kort midlertidigt

Sådan deaktiverer du et SIM-kort midlertidigt:

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter Mobilnetværk.
  3. Vælg det SIM-kort, du vil deaktivere.
  4. Tryk på Brug SIM-kort.
Tip! Pixel 4a (5G) og nyere telefoner med dual-SIM-kort kan oprette forbindelse til 5G-netværk.

Se, hvordan du ændrer dine præferencer for dual-SIM-kort.

Slet et eSIM, eller kræv adgangskode for at slette et eSIM

Slet et eSIM

1. Åbn appen Indstillinger på din mobilenhed.
  2. Tryk på Netværk og internet og derefter Mobilnetværk.
  3. Vælg det eSIM, du vil slette.
  4. Tryk på Slet SIM-kort.

Kræv adgangskode for at slette et eSIM

1. Åbn appen Indstillinger på din mobilenhed.
  2. Tryk på Sikkerhed og derefter Avanceret og derefter Bekræft sletning af SIM-kort.
Stop med at bruge et SIM-kort

Stop med at bruge et SIM-kort: Fjern det fra telefonen.

1. Indsæt SIM-nålen i det lille hul i telefonens venstre kant.
    Tip! På Pixel 3 (2018) befinder SIM-kortrillen sig på telefonens nedre kant.
  2. Tryk forsigtigt, indtil bakken skubbes ud.
  3. Fjern bakken og SIM-kortet.
  4. Skub forsigtigt bakken tilbage på dens plads.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger et SIM-kort.

Løs problemer med dobbelte SIM-kort

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 11 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Nogle kombinationer af SIM-netværk fungerer ikke godt sammen. Hvis du får notifikationer om at taleopkald ikke er tilgængelige, eller at der er forstyrrelser, har netværkene på dine to SIM-kort problemer med at fungere sammen. Kontakt dit mobilselskab for at få hjælp.

Find din telefons identifikationsnumre

Når du taler med dit mobilselskab, skal du muligvis angive Pixel-id-numre som f.eks. det første IMEI-nummer (IMEI 1), det andet IMEI-nummer (IMEI 2) eller EID-nummeret. Se, hvordan du finder id-numrene for din Pixel-telefon.