Reparera skador på telefonen som inte omfattas av garantin

Här kan du läsa om hur du reparerar en skadad enhet utan garanti.

Garantin gäller inte om

• skador på telefonen, t.ex. vattenskador eller fysiska skador, inte täcks av den ursprungliga tillverkaren
  • garantin från tillverkaren har löpt ut.
  • alla extra serviceavtal du har tecknat har gått ut, till exempel enhetsskydd från Google Store eller Preferred Care från Google Store.

Reparera mobilen

Beroende på i vilket land du köpte mobilen kan det finnas två sätt att reparera mobilen på.

• Besök ett reparationscenter (lämna in): Hitta ett auktoriserat reparationscenter i närheten och ta med enheten dit.
    • Obs! Det är inte möjligt att lämna in enheten på ett reparationscenter i alla länder. Om du vill se vilken tjänst som är tillgänglig för dig väljer du ditt land i tabellen nedan.
  • Skicka in telefonen (skicka med post): Skicka enheten för reparation med post. Vi skickar tillbaka telefonen efter reparationen.

Obs! Om det inte finns ett servicealternativ nedan för landet där du bor kontaktar du oss.

Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Australien CTDI Alla Pixel-telefoner Post Utan garanti
  • E-postadress: ctdiaus@ctdi.com.sg
  • Telefon: +61 4 9801 3358
  • CTDI
Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Österrike Google Pixel 7a och senare Post Med och utan garanti Google
Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Belgien Google Pixel 7a och senare Post Med och utan garanti Google
Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Kanada
Mobile Klinik Alla Pixel-telefoner Inlämning Utan garanti
Pixel 6 och senare modeller Inlämning Med och utan garanti1

I USA och Kanada är reservdelar eller underhåll för alla telefoner tillgängliga via Google eller dess tjänsteleverantörer i minst tre år efter att produktionen har upphört.

Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Danmark Google Pixel 6a och senare Post Med och utan garanti

Google

Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Frankrike Google Alla Pixel-telefoner Post Utan garanti

Google

Pixel 2 och senare modeller Post Med garanti Google
Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Tyskland Google Alla Pixel-telefoner Post Utan garanti

Google*

Pixel 2 och senare modeller Post Med garanti Google*
Comspot Alla Pixel-telefoner Inlämning Utan garanti Google*
Pixel 6 och senare modeller Inlämning Med och utan garanti

*Du hittar uppdaterad information om var våra partner finns och alternativ för den aktuella enheten eller skadan på Google.

Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Indien F1 Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4a, Pixel 6a, Pixel 7, Pixel 7 Pro och Pixel 7a Inlämning
Utan garanti

Hitta ett lokalt servicecenter i Indien

Post Kontakta oss

Läs mer om hur du får Pixel-telefonen reparerad.

Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Irland Google Alla Pixel-telefoner Post Utan garanti

Google

Pixel 2 och senare modeller Post Med garanti Google
Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Italien Google Alla Pixel-telefoner Post Utan garanti

Google

Pixel 2 och senare modeller Post Med garanti Google
Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Japan Google Google Pixel 4a och senare, med vissa undantag[1][2] Post

Med och utan garanti

Google

iCracked

Google Pixel 3 och senare

Inlämning och post

Utan garanti

iCracked
KDDI Google Pixel 5 och senare[3] Inlämning Utan garanti, gäller endast för skärmskador[4] KDDI

Om du köper en enhet märkt Made by Google av en godkänd tredjepartsåterförsäljare, som mobiloperatörer, kontaktar du återförsäljaren direkt.

[1] Google-tillhandahållna reparationsundantag.

• Google Pixel 4a (5G): För service utan garanti hänvisar vi till iCracked.
  • Google Pixel 5a (5G): Mer information hittar du på denna hjälpsida.

[2] Vilka modeller som stöds kan ändras utan föregående meddelande.

[3] Endast tillgängligt för enheter som köpts via au/UQ mobile.

[4] Om du är registrerad för support för skador och förluster hos KDDI kan du utnyttja rabatten på reparationskostnaden. Mer information finns här.

Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Nederländerna Google Pixel 6a och senare Post Med och utan garanti

Google

Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Norge Google Pixel 6a och senare Post Med och utan garanti

Google

Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Portugal Google Pixel 7a och senare Post Med och utan garanti Google
Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Singapore CTDI Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4, Pixel 4 XL, Pixel 4a, Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 6a, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 8 och Pixel 8 Pro

Inlämning

Med och utan garanti

Adress: 12 Kallang Avenue #03-03 Aperia, Singapore 339511

Ligger i: Aperia Mall

Telefon: (+65) 6230 7928

Servicecenter

Öppettider:

Vardagar: 11.00–20.00
Lördag: 10.00–14.00
Söndag eller helgdag: Stängt

Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Spanien Google Alla Pixel-telefoner Post Utan garanti

Google

Pixel 2 och senare modeller Post Med garanti Google
Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Sverige Google Pixel 6a och senare Post Med och utan garanti

Google

Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Schweiz Google Pixel 7a och senare Post Med och utan garanti Google
Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Taiwan TWM Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4, Pixel 4XL, Pixel 4a, Pixel 4a (5G), Pixel 5, Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 6a, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 7a, Pixel 8 och Pixel 8 Pro Inlämning Med och utan garanti
  • Taiwan Mobile
  • Telefon: 188 (kostnadsfritt för Taiwan Mobiles nätverksanvändare)
  • Telefon: 02-66062999 (betalnummer)
Fun2Repair Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4, Pixel 4XL, Pixel 4a, Pixel 4a (5G), Pixel 5, Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 6a, Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel 7a, Pixel 8 och Pixel 8 Pro
Post Utan garanti
Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
Förenade kungariket EE Alla Pixel-telefoner Inlämning Utan garanti Google*
Pixel 6 och senare modeller Inlämning Med och utan garanti Google*
Google Alla Pixel-telefoner Post Utan garanti Google*
Pixel 2 och senare modeller Post Med garanti Google*
iSmash Alla Pixel-telefoner Inlämning Utan garanti Google*
Pixel 6 och senare modeller Inlämning Med och utan garanti Google*

*Du hittar uppdaterad information om var våra partner finns och alternativ för den aktuella enheten eller skadan på Google.

Region Leverantör Enheter Typ av inlämning Typ av reparation Kontakt
USA Google Alla Pixel-telefoner

Post och inlämning

Med och utan garanti Google*
Pixel Tablet Post Utan garanti Google
Asurion eller uBreakiFix Alla Pixel-telefoner Post och inlämning Utan garanti Telefon: +1 877-320-2237
Asurion eller uBreakiFix
Pixel 6 och senare, inklusive Fold Post och inlämning Med och utan garanti

*Du hittar uppdaterad information om var våra partner finns och alternativ för den aktuella enheten eller skadan på Google.

I USA och Kanada är reservdelar eller underhåll för alla telefoner tillgängliga via Google eller dess tjänsteleverantörer i minst tre år efter att produktionen har upphört.