Presentar una reclamació de garantia per a un telèfon Pixel

Si un telèfon Pixel és defectuós i no és culpa teva, és possible que el puguis tornar perquè el reparin o el substitueixin. La garantia no cobreix els danys accidentals.

Important: com a part del nostre compromís amb la sostenibilitat, és possible que suprimim la garantia en format paper de l'empaquetatge dels telèfons Pixel 7 i Pixel 7 Pro. Durant la configuració del telèfon, pots consultar el model i la garantia segons la regió. Aquesta informació està disponible al telèfon en qualsevol moment, encara que també hagis rebut una garantia en format paper. Per trobar la garantia, a "Configuració", toca Informació del telèfon i, a continuació, Garantia limitada.

Nota: les condicions de la garantia varien segons el país o la regió on has comprat el telèfon. Pots obtenir assistència en línia i telefònica als llocs on venem telèfons Pixel.

Pas 1: soluciona el problema

Pas 2: substitueix o repara el telèfon

Important: per obtenir el servei de garantia, has de seguir els procediments de Google. Necessitem el teu nom, la teva informació de contacte i el número de sèrie del telèfon. També és possible que necessitem la prova de compra i que responguis a les nostres preguntes de diagnòstic sobre els problemes del teu telèfon.

1. Comprova la garantia del telèfon Pixel.
  2. Tria una de les opcions d'assistència següents:
    • Fora de garantia:
      Si el telèfon Pixel està fora del període de garantia o si la teva reclamació no està coberta, pots reparar-lo sense garantia. Obtén informació.
    • En garantia:
      Si el telèfon Pixel està en garantia i la teva reclamació està coberta, contacta amb nosaltres per fer-la. Obtén informació.

Consell: si has comprat el telèfon en un altre país o una altra regió, comprova la garantia física que inclou la capsa del telèfon. Si no venem telèfons Pixel on vius, és possible que no hi puguis obtenir assistència telefònica o en línia.