Konfigurer og bruk Pixel USB-C-ørepluggene dine

Du kan høre på medier, for eksempel musikk, videoer, lydbøker og podcaster, med de digitale Pixel USB-C-ørepluggene dine. Hvis du bruker en telefon eller en annen enhet, kan du også trykke på en knapp for å få hjelp fra Google-assistenten.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 9 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Pixel-batteriet lærer seg kontinuerlig atferden din og optimaliserer seg selv basert på hvordan du har brukt apper nylig. Når du konfigurerer en ny enhet, eller etter en tilbakestilling til fabrikkstandard, kan det ta noen uker før optimaliseringen når full effektivitet. For best mulig resultat bør du la Tilpasset batteri og batterioptimalisering være på.

Det er normalt at Pixel-telefonen har høyere batteriforbruk enn vanlig etter en programvareoppdatering. Dette skyldes at telefonen jobber hardt med å laste ned og optimalisere den nye programvaren og få alt i gang.

Hvis du fortsatt opplever uvanlig høyt batteriforbruk etter noen dager, kan du gi oss beskjed, så hjelper vi deg gjerne.

Før du bruker ørepluggene dine

Pixel USB-C-ørepluggene fungerer med mange enheter, inkludert telefoner. Hvis du bruker ørepluggene med en annen enhet:

• Sørg for at enheten har en USB-C-port.
  • Sørg for at enheten bruker digital USB-C-lyd. For å finne ut dette, sjekk enhetens tekniske spesifikasjoner eller kontakt produsenten.
  • Sjekk lydinnstillingene for enheten. På noen enheter må du slå på lyd via USB-C-porten. Noen enheter lar deg ikke ringe med ørepluggene.
  • Hvis du bruker en telefon, må du sørge for at den bruker den nyeste versjonen av Android. Finn ut hvordan du oppdaterer Android-versjonen.

Juster passformen

Du kan endre formen til ørepluggene, slik at de passer bedre til øret ditt. For å justere passformen drar du i båndet rett over eller under hver øreplugg.

Se hvordan du tilpasser ørepluggene etter øret ditt.

Juster passformen til Pixel USB-C-ørepluggene dine

Endre volumet eller spill av medier

Ørepluggene har en kontrollrad på ledningen. Når du bruker ørepluggene og hører på noe, kan du bruke disse kontrollene til å

• øke volumet: Trykk på den øverste delen av kontrollraden.
  • senke volumet: Trykk på den nederste delen av kontrollraden.
  • spille av eller sette på pause: Trykk på knappen i midten.
  • hoppe til neste sang eller spole fremover: Trykk to ganger på knappen i midten.
  • starte en sang på nytt eller gå tilbake: Trykk tre ganger på knappen i midten.

Få hjelp fra Google-assistenten

Viktig: Du kan sende forespørsler på telefoner med Android-versjon 9.0 eller nyere. Finn ut hvordan du sjekker og oppdaterer Android-versjonen din.

Konfigurer Google-assistenten

1. Plugg Pixel USB-C-ørepluggene inn i telefonen din.
  2. Start konfigureringen:
    • Hvis du ser et varsel der det står «Pixel USB-C-øreplugger er tilkoblet», trykker du på Fullfør konfigureringen.
    • Trykk og hold inne hjemknappen Startside hvis du ikke ser noe varsel. Trykk deretter på Fullfør konfigureringen av hodetelefonene.
  3. Følg trinnene på skjermen.

Be Google-assistenten om hjelp eller informasjon

1. Trykk og hold inne knappen i midten på kontrollraden.
  2. Still et spørsmål eller send en forespørsel. Du kan for eksempel si «Hvordan er været?» eller «Fortell meg en vits».
  3. Løft fingeren.
  4. Du hører en lyd, så får du svaret på spørsmålet ditt. Du ser ikke ny informasjon på skjermen til enheten din.
Tips: Du kan be Google-assistenten om å lese varslene dine, oversette det du sier, og mye mer. Finn ut hva du kan spørre assistenten om.

Hør varsler og oversett det du sier

Hør klokkeslettet og de nylige varslene dine

For å få lest opp klokkeslettet og de nylige varslene dine, trykk og hold på toppen av kontrolldelen i noen sekunder.

Gjør dette hvis du ikke hører varslene når du trykker og holder:

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Trykk på Enheter Og så Pixel USB-C-øreplugger.
  3. Valgfritt: For å høre informasjon selv om skjermen er låst, slå på Tillat svar mens telefonen er låst.
  4. Trykk på Slå på tilgang til varslerOg så Google.
  5. Slå på Gi tilgang til varsler.
    • Valgfritt: Velg andre apper du vil høre varsler fra.

Oversett tospråklige samtaler

Viktig: Sørg for at volumet på telefonen din er skrudd opp før du plugger inn hodetelefonene.

Trinn 1: Åpne Google Oversetter

1. Last ned og åpne Google Oversetter-appen hvis du ikke allerede har gjort det. Følg konfigureringstrinnene som vises.
  2. Si «Ok Google» eller trykk på og hold inne hjemknappen Startside.
  3. Be Google-assistenten om å oversette det du sier, til et annet språk. Du kan for eksempel si «Hjelp meg med å snakke spansk». Google Oversetter-appen åpnes.

Trinn 2: Snakk med noen på et annet språk

1. Trykk og hold inne kappen i midten på ørepluggenes kontrollrad.
  2. Snakk på språket som er oppført over hodetelefonikonet Hodetelefoner.
  3. Slipp knappen i midten når du er ferdig.
  4. Oversettelsen blir spilt av på høyttalerne på telefonen din, slik at den andre personen kan høre det.

Trinn 3: Hør svaret

1. Trykk og hold på Snakk Snakk.
  2. Når du hører en lyd, ber du den andre personen om å snakke på språket som er oppført over mikrofonen Snakk.
  3. Løft fingeren når personen er ferdig med å snakke.
  4. Du hører oversettelsen i ørepluggene.

Tips: Skru opp volumet hvis du ikke hører oversettelsen. Du må kanskje koble fra ørepluggene og deretter skru opp volumet.

Slutt å høre Google-assistenten i ørepluggene

1. På Android kan du si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene».
  2. Trykk på Enheter Og så Pixel USB-C-øreplugger.
  3. Slå av Få hjelp fra Google.