Pixel USB-C ‑kuulokkeiden määritys ja käyttö

Digitaalisilla Pixel USB-C ‑kuulokkeilla voit kuunnella mediaa, kuten musiikkia, videoita, äänikirjoja ja podcasteja. Jos käytät puhelinta tai jotain muuta laitetta, voit myös saada apua Google Assistantilta painikkeen painalluksella.

Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 9:ää tai sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Pixelin akku oppii jatkuvasti käyttäytymisestäsi ja optimoi itsensä sovelluskäyttösi perusteella. Optimoinnissa voi kulua muutama viikko uuden laitteen käyttöönoton tai tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Saat parhaat tulokset, kun pidät mukautuvan virran ja akun optimoinnin päällä.

On normaalia, että Pixelin akkua kuluu hieman tavallista enemmän ohjelmistopäivityksen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että puhelin pyrkii lataamaan ja optimoimaan uuden ohjelmiston ja saamaan kaiken toimimaan.

Jos huomaat vielä muutaman päivän kuluttua epätavallista akun kulumista, ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme.

Ennen kuulokkeiden käyttöä

Pixel USB-C ‑kuulokkeet toimivat useiden laitteiden, kuten puhelinten kanssa. Tee näin, jos käytät kuulokkeita toisella laitteella:

• Varmista, että laitteessa on USB-C-portti.
  • Varmista, että laite käyttää digitaalista USB-C-ääntä. Saat nämä selville tarkistamalla laitteen tekniset tiedot tai ottamalla yhteyttä valmistajaan.
  • Tarkista laitteen ääniasetukset. Joillain laitteilla ääni on otettava käyttöön USB-C-portin kautta. Joillakin laitteilla ei voi vastata puheluihin nappikuulokkeilla.
  • Jos käytät puhelinta, varmista että siinä on Androidin uusin versio. Katso, miten voit päivittää Android-version.

Sopivuuden säätäminen

Voit muuttaa nappikuulokkeiden muotoa korvaasi sopivammaksi. Säädä sitä vetämällä kunkin nappikuulokkeen ala- tai yläpuolella olevaa johtoa.

Nappikuulokkeen sovittaminen korvaan

Säädä Pixel USB-C ‑kuulokkeiden sopivuutta

Äänenvoimakkuuden muuttaminen ja median toisto

Nappikuulokkeiden johdossa on ohjauspalkki. Kun käytät nappikuulokkeita ja kuuntelet jotain, voit käyttää näitä säätimiä:

• Lisää äänenvoimakkuutta: Paina ohjauspalkin yläosaa.
  • Vähemmän äänenvoimakkuutta: Paina ohjauspalkin alaosaa.
  • Toista tai keskeytä: Paina keskipainiketta.
  • Siirry seuraavaan kappaleeseen tai kelaa eteenpäin: Paina keskipainiketta kahdesti.
  • Aloita kappale alusta tai palaa takaisin: Paina keskipainiketta kolmesti.

Apua Google Assistantilta

Tärkeää: Voit tehdä näitä pyyntöjä puhelimilla, joiden käyttöjärjestelmä on Android 9.0 tai uudempi versio. Lue lisää Android-version tarkistamisesta ja päivittämisestä.

Google Assistantin käyttöönotto

1. Liitä Pixel USB-C ‑kuulokkeet puhelimeen.
  2. Aloita määritys:
    • Jos näet Pixel USB-C ‑kuulokkeet yhdistetty ‑ilmoituksen, valitse Viimeistele asennus.
    • Jos et näe ilmoitusta, paina pitkään aloitusnäyttöpainiketta Aloitusnäyttö. Valitse sitten Viimeistele kuulokkeiden asennus.
  3. Seuraa ohjeita näytöllä.

Avun tai tietojen pyytäminen Google Assistantilta

1. Paina pitkään ohjauspalkin keskipainiketta.
  2. Esitä kysymys tai pyydä jotain. Voit esimerkiksi sanoa "Millainen sää on?" tai "Kerro vitsi."
  3. Nosta sormi näytöltä.
  4. Kuulet äänimerkin ja sitten vastauksen kysymykseesi. Et näe uutta tietoa laitteen näytöllä.
Vinkki: Voit pyytää Google Assistantia esimerkiksi lukemaan ilmoituksia ääneen tai kääntämään puheesi toiselle kielelle.  Lue, mitä Assistantilta voi kysyä.

Ilmoitusten kuuleminen ja puheen kääntäminen

Kellonajan ja viimeaikaisten ilmoitusten kuuleminen

Jos haluat kuulla kellonajan ja viimeaikaiset ilmoitukset ääneen luettuna, paina ohjauspalkin yläosaa muutaman sekunnin ajan.

Tee näin, jos et kuule ilmoituksia pitkään painettuasi:

1. Sano Android-puhelimelle tai ‑tabletille "Hey Google, open Assistant settings".
  2. Valitse Laitteet Ja sitten Pixel USB-C ‑kuulokkeet.
  3. Valinnainen: Jos haluat kuulla tietoja myös näytön ollessa lukittuna, ota käyttöön Salli vastaukset puhelimen ollessa lukittuna.
  4. Valitse Laita ilmoitusten pääsyoikeus päälle Ja sitten Google.
  5. Laita päälle Salli pääsy ilmoituksiin.
    • Valinnainen: Valitse muita sovelluksia, joista haluat kuulla ilmoituksia.

Kaksikielisen keskustelun kääntäminen

Tärkeää: Varmista, että puhelimen äänenvoimakkuus on päällä, ennen kuin liität kuulokkeet siihen.

Vaihe 1: Avaa Google Kääntäjä

1. Lataa ja avaa Google Kääntäjä ‑sovellus, jos et ole vielä tehnyt sitä. Seuraa näkemiäsi käyttöönotto-ohjeita.
  2. Sano sitten Ok Google tai kosketa pitkään aloitusnäyttöpainiketta Aloitusnäyttö.
  3. Pyydä Google Assistantia kääntämään sanomasi toiselle kielelle. Sano esimerkiksi "Auta minua puhumaan espanjaa". Google Kääntäjä ‑sovellus avautuu.

Vaihe 2: Puhu toisella kielellä

1. Paina pitkään nappikuulokkeiden ohjauspalkin keskipainiketta.
  2. Puhu kuulokekuvakkeen Kuulokkeet yläpuolella mainitulla kielellä.
  3. Kun olet lopettanut puhumisen, nosta sormi keskipainikkeelta.
  4. Käännös toistetaan puhelimesi kaiuttimista, jotta toinen henkilö kuulee sen.

Vaihe 3: Kuule toisen osapuolen vastaus

1. Paina pitkään mikrofonikuvaketta Puhu.
  2. Kun kuulet äänimerkin, pyydä toista osapuolta puhumaan mikrofonikuvakkeen Puhu yläpuolella mainitulla kielellä.
  3. Kun hän on lopettanut puhumisen, nosta sormi painikkeelta.
  4. Kuulet käännöksen nappikuulokkeista.

Vinkki: Jos et kuule käännöstä, lisää äänenvoimakkuutta. Sinun on ehkä irrotettava kuulokkeet ja lisättävä äänenvoimakkuutta sen jälkeen.

Google Assistantin poistaminen nappikuulokkeista

1. Sano Android-puhelimelle tai ‑tabletille "Hey Google, open Assistant settings".
  2. Valitse Laitteet Ja sitten Pixel USB-C ‑kuulokkeet.
  3. Laita Pyydä apua Googlelta pois päältä.

Muita lähteitä