Configurar i utilitzar els auriculars Pixel USB-C

Pots escoltar contingut multimèdia, com ara música, vídeos, audiollibres i podcasts, amb els auriculars digitals Pixel USB-C. Si utilitzes un telèfon o un altre dispositiu, també pots prémer un botó per obtenir ajuda del teu Assistent de Google.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

La bateria del telèfon Pixel aprèn contínuament els teus comportaments i s'optimitza en funció del teu ús més recent de les aplicacions. Quan configures un dispositiu nou o després de restablir les dades de fàbrica, l'optimització pot tardar unes quantes setmanes a aplicar-se completament. Per obtenir els millors resultats, mantén activades la bateria adaptativa i l'optimització de la bateria.

És normal que la bateria del telèfon Pixel s'exhaureixi una mica més del que és habitual després d'una actualització del programari. Això passa perquè el telèfon està fent tot el possible per baixar i optimitzar el programari nou, i per posar-ho tot en marxa.

Si, després d'uns quants dies, l'exhauriment de la bateria continua sent poc habitual, fes-nos-ho saber i t'ajudarem amb molt de gust.

Abans d'utilitzar els auriculars

Els auriculars Pixel USB-C funcionen amb molts dispositius, com ara telèfons. Si fas servir els auriculars amb un altre dispositiu, segueix aquests passos:

• Comprova que el dispositiu tingui un port USB-C.
  • Comprova que el dispositiu utilitzi àudio digital USB-C. Pots comprovar-ho consultant les especificacions tècniques del dispositiu o contactant amb el fabricant.
  • Comprova la configuració de so del dispositiu. En alguns dispositius, hauràs d'activar l'àudio a través del port USB-C. També és possible que alguns dispositius no permetin fer trucades amb els auriculars.
  • Si utilitzes un telèfon, comprova que està utilitzant la versió més recent d'Android. Obtén informació sobre com actualitzar la versió d'Android.

Canviar l'ajust

Pots canviar la forma dels auriculars perquè se t'adaptin millor a l'orella. Per ajustar-los, estira amb suavitat el cable directament per sobre o per sota de cada auricular.

Consultar com pots ajustar-te els auriculars a l'orella

Canvia l'ajust dels auriculars Pixel USB-C

Canviar el volum o reproduir contingut multimèdia

Els auriculars tenen una barra de control al cable. Quan els portis posats i estiguis escoltant alguna cosa, utilitza aquests controls per fer les accions següents:

• Apujar el volum: prem la part superior de la barra de control.
  • Abaixar el volum: prem la part inferior de la barra de control.
  • Reproduir o posar en pausa: prem el botó central.
  • Passar a la cançó següent o avançar ràpidament: prem el botó central dues vegades.
  • Reiniciar la cançó o anar enrere: prem el botó central tres vegades.

Rebre ajuda del teu Assistent de Google

Important: pots fer aquestes sol·licituds en telèfons amb Android 9.0 o versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar i actualitzar la versió d'Android.

Configura el teu Assistent de Google

1. Connecta els auriculars Pixel USB-C al telèfon.
  2. Inicia la configuració:
    • Si veus una notificació amb el missatge "Auriculars Pixel USB-C connectats", toca Finalitza la configuració.
    • Si no veus cap notificació, mantén premut el botó d'inici Inici i, a continuació, toca Finalitza la configuració dels auriculars.
  3. Segueix els passos en pantalla.

Demanar ajuda o informació al teu Assistent de Google

1. Mantén premut el botó central de la barra de control.
  2. Fes una pregunta o una sol·licitud. Per exemple, digues "Quin temps fa?" o "Explica'm un acudit".
  3. Aixeca el dit.
  4. Sentiràs un so i, a continuació, la resposta a la teva pregunta. No veuràs informació nova a la pantalla del dispositiu.
Consell: pots demanar a l'Assistent de Google que llegeixi les notificacions, que tradueixi el que dius i molt més.Consulta què pots demanar a l'Assistent.

Sentir notificacions i traduir el que dius

Sentir l'hora i les notificacions recents

Per sentir l'hora i les notificacions recents llegides en veu alta, mantén premuda la part superior de la barra de control durant uns quants segons.

Si, quan ho fas, no sents les notificacions, segueix aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, digues (en castellà) "Hey Google, abre los ajustes del Asistente".
  2. Toca Dispositius A continuació, Auriculars Pixel USB-C.
  3. Opcional: per sentir informació fins i tot quan la pantalla està bloquejada, activa l'opció Permet les respostes mentre el telèfon està bloquejat.
  4. Toca Activa Accés a notificacions A continuació, Google.
  5. Activa l'opció Permet l'accés a les notificacions.
    • Opcional: selecciona altres aplicacions de les quals vulguis sentir notificacions.

Traduir una conversa bilingüe

Important: abans de connectar els auriculars, assegura't que el telèfon tingui activat el volum.

Pas 1: obrir el Traductor de Google

1. Si encara no ho has fet, baixa l'aplicació Traductor de Google, obre-la i, a continuació, segueix els passos de configuració que s'indiquin.
  2. Digues "Ok Google" o bé mantén premut el botó d'inici Inici.
  3. Demana al teu Assistent de Google que tradueixi el que dius a un altre idioma. Per exemple, digues "Ajuda'm a parlar en castellà" perquè s'obri l'aplicació Traductor de Google.

Pas 2: parlar amb algú en un altre idioma

1. Mantén premut el botó central de la barra de control dels auriculars.
  2. Parla en l'idioma que s'indica a sobre de la icona dels auriculars Auriculars.
  3. Quan hagis acabat de parlar, deixa anar el botó central.
  4. Sentiràs la traducció reproduïda en veu alta des dels altaveus del telèfon perquè l'altra persona pugui sentir-la.

Pas 3: sentir la resposta

1. Mantén premuda la icona Parla Parla.
  2. Quan sentis un so, fes que l'altra persona parli en l'idioma que s'indica a sobre del micròfon Parla.
  3. Quan hagi acabat de parlar, aixeca el dit.
  4. Sentiràs la traducció als auriculars.

Consell: si no sents la traducció, apuja el volum. És possible que hagis de desconnectar els auriculars i, a continuació, apujar el volum.

Deixar de sentir el teu Assistent de Google als auriculars

1. Al telèfon o a la tauleta Android, digues (en castellà) "Hey Google, abre los ajustes del Asistente".
  2. Toca Dispositius A continuació, Auriculars Pixel USB-C.
  3. Desactiva l'opció Obtén ajuda de Google.