Administrer hvordan du bruker tid på Pixel-telefonen din, med Digital balanse

Du kan få informasjon om hvordan du bruker tid på Pixel-telefonen din, for eksempel hvor ofte du låser den opp, og hvor lenge du bruker hver enkelt app. Du kan bruke den informasjonen til å forbedre den digitale balansen din. Du kan for eksempel angi apptimere og planlegge skjermendringer.

Viktig:

• Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 10 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.
  • Noen av disse trinnene krever at du trykker på skjermen.
  • Teksting av samtaler fungerer bare på Pixel-telefoner.

Konfigurer Digital balanse

For å finne Digital balanse som en app, åpne den i Innstillinger-appen og slå på Vis ikonet i applisten.

Første gang du åpner Digital balanse, må du konfigurere profilen din.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Digital balanse og foreldrekontroll.
  3. Under «Digital balanse-verktøyene dine» trykker du på Se dataene dine.

Tips: Du kan også administrere kontoen til et barn, hvis du er standardforelderen på barnets enhet. Finn ut mer om Family Link.

Administrer apptiden din

Finn ut hvor mye tid du bruker i apper
  1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Digital balanse og foreldrekontroll.
  3. Diagrammet viser dagens telefonbruk. Trykk på diagrammet for å få mer informasjon. Eksempel:
    • Skjermtid: Hvilke apper du har hatt på skjermen, og hvor lenge
    • Opplåsinger: Hvor ofte du har låst opp telefonen din og åpnet bestemte apper
    • Varsler: Hvor mange varsler du har mottatt, og fra hvilke apper
  4. For å få mer informasjon eller endre appinnstillinger, trykk på en oppført app.
Begrens hvor mye tid du bruker i en app hver dag

Viktig: Enkelte jobb- og skolekontoer fungerer muligens ikke med apptimere.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Digital balanse og foreldrekontroll.
  3. Trykk på diagrammet.
  4. Ved siden av appen du vil begrense, trykker du på Angi nedtelling Apptimer.
  5. Velg hvor mye tid du kan bruke i appen. Trykk deretter på Angi.
Tips: Når du går tom for tid, lukkes appen, og appikonet dempes. Husk:
  • Apptimere tilbakestilles ved midnatt.
  • For å bruke appen igjen før midnatt, følg trinn 1–4 ovenfor og slett apptimeren.

Administrer tiden din i Google Chrome

Finn ut hvor mye tid du bruker på nettsteder
  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Digital balanse og foreldrekontroll.
  3. Trykk på diagrammet Og så Chrome Chrome.
    • Hvis du ikke ser alternativet umiddelbart, trykker du på Vis alle apper.
  4. Rull og trykk på Vis nettsteder du besøker Og så Vis. Du finner nettstedene du har besøkt, og hvor lenge du har brukt dem hver dag.
  5. For å få mer informasjon om tiden du har brukt på et nettsted, trykk på det.

Skjul tidligere besøk på nettsteder

For å slutte å vise tidligere besøk på et nettsted, trykk på det i listen. Nederst trykker du på Fjern tidligere besøk Og så Fjern. Hvis du besøker nettstedet i fremtiden, vises det i listen igjen.

Begrens hvor mye tid du bruker på et nettsted hver dag
  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Digital balanse og foreldrekontroll.
  3. Trykk på diagrammet Og så Chrome Chrome.
    • Hvis du ikke ser alternativet umiddelbart, trykker du på Vis alle apper.
  4. Ved siden av nettstedet du vil begrense, trykker du på Angi nedtelling for nettsted Apptimer.
  5. Velg en tidsgrense og trykk på OK.

Sov bedre med sengetidsmodus

Sjekk data om hosting og snorking

Viktig: Digital balanse-appen er ikke ment brukt til medisinske formål. Den er laget for å gi deg informasjon du kan bruke til å finne en balanse med teknologi som føles riktig for deg. Hvis du er bekymret for helsen, bør du kontakte lege. Google garanterer ikke at denne funksjonen kan brukes til å oppnå bestemte resultater.

Viktig: Denne funksjonen krever den nyeste versjonen av Digital balanse-appen. Finn ut hvordan du oppdaterer Play Butikk-apper.

Sjekk dataene dine fra klokken på telefonen

1. Åpne Klokke-appen Klokke på telefonen.
  2. Trykk på Sengetid .
    • Hvis dette er første gang du bruker sengetidsmodus-funksjonen, trykker du på Fortsett og så Tillat under «Vis hoste- og snorkeaktivitet».

Tips: Når du trykker på Sengetid, kan du bytte mellom Sengetidaktivitet og Hosting og snorking.

Sjekk dataene dine fra Digital balanse

1. Trykk på Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Digital balanse og foreldrekontroll.
  3. Trykk på Fortsett under «Vis hoste- og snorkeaktivitet».

Tips: Neste gang du åpner Digital balanse-appen, finner du data om hosting og snorking under «Sengetidsmodus».

Søk etter dataene dine

1. Trykk på Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Søk Søk øverst.
  3. Skriv inn «hosting».
  4. For å åpne Digital balanse-appen, trykk på Hosting og snorking.
Slik angir du en sengetidsrutine
  1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Digital balanse og foreldrekontroll og så Sengetidsmodus og så Sengetidsrutine.
  3. Velg når sengetidsmodus skal slås på.
  4. Opprett en Sengetidsrutine på én av to måter:
    • Basert på en tidsplan: Angi start- og sluttider for søvn og ukedagene du foretrekker.
    • Når telefonen lades i løpet av sengetiden: Angi «Etter»- og «Før»-tider, og lad telefonen i løpet av den perioden.
Tips: Bruk hurtiginnstillinger for å slå sengetidsmodus raskt på og av. Finn ut hvordan du kan endre vanlige innstillinger raskt.
Sett distraherende apper midlertidig på pause
  1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Digital balanse og foreldrekontroll og så Fokusmodus.
  3. Velg hvilke apper du vil sette på pause. Når fokusmodus er på, kan du ikke bruke disse appene eller motta varsler fra dem.
  4. Bruk fokusmodus når du vil unngå forstyrrelser.
    • For å slå fokusmodus på eller av, trykk på Slå på nå eller Slå av nå.
    • For å få fokusmodus til å slå seg på automatisk, trykk på Angi en tidsplan.
    • For å oppheve pausen for apper midlertidig når fokusmodus er på, trykk på Ta en pause og velg en tidsgrense.
Tips: På noen telefoner kan du legge til fokusmodus i hurtiginnstillingene. Finn ut mer om hurtiginnstillinger.
Begrens forstyrrelser når du går (Pixel 2 eller nyere)
Når du har slått på Se opp, får du påminnelser om å se opp fra telefonen mens du går.

Slik slår du «Se opp» på eller av:

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Digital balanse og foreldrekontroll og så Se opp
    • Slik konfigurerer du Se opp: Følg veiledningen på skjermen.
    • Slik slår du av Se opp: Trykk på bryteren ved siden av «Se opp».
Unngå forstyrrelser

Du kan endre relaterte alternativer fra Digital balanse-innstillingene. Finn ut hvordan du kan