Rengjør Pixel-dekselet

Rengjør Pixel-dekselet for å fjerne flekker og smuss.

Slik vasker du Pixel-dekselet for hånd (Pixel 6 eller nyere)

Viktig: For Pixel Fold beholder du dekselet på telefonen og fjerner bare flekker.

1. Fjern omslaget fra telefonen.
  2. Fukt en klut eller svamp med vann.
  3. Gni dekselet i rolige sirkler med den fuktige kluten.
  4. Skyll med kaldt vann.
  5. Tørk av med et rent håndkle og lufttørk om nødvendig.

Tips: Unngå vaskemidler og sterke rengjøringsmidler. Du må ikke skrubbe dekselet eller la det ligge i væske.

Slik vasker du Pixel-deksler av stoff for hånd

Viktig: Du kan vaske stoffdeksler for Pixel 4a, Pixel 4a (5G) og Pixel 5 for hånd. Hvis det er nødvendig, bruker du først en flekkfjerningspenn eller en bomullspinne fuktet med isopropylalkohol på eventuelle flekker. Unngå sterke rengjøringsmidler. Du må ikke skrubbe dekselet eller la det ligge i væske.

1. Fjern dekselet fra telefonen.
  2. Fukt en klut eller svamp med vann og litt mild såpe eller rengjøringsmiddel.
  3. Gni stoffet forsiktig i sirkler med den fuktige kluten.
  4. Skyll med kaldt vann.
  5. La dekselet lufttørkes ved romtemperatur.

Slik vasker du Pixel-deksler av stoff i maskin

Viktig: Du kan bare vaske deksler i stoff for Pixel 4a, Pixel 4a (5G) og Pixel 5 i vaskemaskin. Ikke maskinvask deksler for nyere modeller, inkludert resirkulerte polykarbonat- og aluminiumdeksler.

1. Fjern dekselet fra telefonen.
  2. Legg dekselet i vaskemaskinen.
    • Tilsett riktig mengde vaskemiddel uten blekemiddel.
    • Ikke legg til blekemiddel.
    • Du kan vaske dekselet med andre tekstiler eller klær.
  3. Velg et skånsomt program på vaskemaskinen.
    • Bruk kaldt vann.
  4. Ikke legg dekselet i tørketrommelen.
  5. La dekselet tørke flatt i romtemperatur.

Tips: For å behandle flekker må du skylle dem med kaldt vann. Du kan bruke flekkfjerningsmiddel, en flekkfjerningspenn eller en bomullspinne fuktet i isopropylalkohol på flekken. Unngå sterke rengjøringsmidler. Du må ikke skrubbe dekselet eller la det ligge i væske.