Waterschade aan je Pixel-telefoon voorkomen

Pixel-telefoons, waaronder de Pixel Fold, zijn waterbestendig. Door normale slijtage kan de waterbestendigheid echter afnemen. Als je langer gebruik wilt maken van je Pixel-telefoon, vermijd je handelingen die kunnen leiden tot waterschade.

Bekijk de technische specificaties voor informatie over de classificatie met betrekking tot de waterbestendigheid.

Waterschade voorkomen

Uw telefoon heel houden

Uw telefoon droog houden

• Dompel uw telefoon niet onder.
  • Neem uw telefoon niet mee naar een wastafel, douche, sauna of bad.
  • Neem de telefoon niet mee in het zwembad of ander water.
Tip: Als u in de buurt van water of stoom bent, gebruikt u een Bluetooth-speaker om vanaf een afstand naar uw telefoon te luisteren.

Als uw telefoon in het water valt

1. Haal de telefoon uit het water.
  2. Schakel de telefoon uit.
  3. Droog de telefoon af met een zachte doek.
  4. Leg de telefoon op een vlakke ondergrond en laat deze drogen bij kamertemperatuur.

Als je telefoon al is beschadigd door water

Reparatieopties

Je kunt een beschadigde telefoon laten repareren. Meer informatie over de reparatieopties

Garantiedekking

Schade als gevolg van ongelukken of externe oorzaken, zoals waterschade, valt niet onder de garantie. Meer informatie over de garantiedekking