Se to apps på samme tid på en Pixel-telefon

Afhængigt af appen kan du nogle gange bruge mere end én app ad gangen. Du kan også se en video i et lille vindue, mens du laver andre ting.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Pixel-batteriet lærer løbende din adfærd at kende og optimerer sig selv baseret på din seneste appbrug. Når du konfigurerer en ny enhed eller gendanner din enheds fabriksindstillinger, kan der gå et par uger, før optimeringen fungerer optimalt. Du opnår de bedste resultater ved at lade Batterijustering og Batterioptimering være aktiveret.

Det er normalt, at batteriet på din Pixel aflades lidt mere end normalt efter en softwareopdatering. Det skyldes, at telefonen arbejder hårdt på at downloade og optimere den nye software og få alt op at køre.

Hvis du stadig oplever usædvanlig batteriafladning efter et par dage, kan du kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Brug to apps på samme tid ("opdelt skærm")

Vigtigt! Hvis du har en Pixel 2 eller Pixel (2016), skal du aktivere "Stryg opad på knappen Hjem". Du kan gøre dette i appen Indstillinger under System Og så Bevægelser Og så Stryg opad på knappen Hjem.

1. Stryg opad fra bunden til toppen af skærmen.
  2. Åbn en app.
  3. Stryg opad fra bunden af skærmen, hold fingeren nede, og slip så igen.
  4. Hold fingeren nede på appens ikon.
  5. Tryk på Opdel skærm.
  6. Du kan nu se to skærme. Tryk på en anden app på den anden skærm.

Hvis du kun vil se én app igen: Træk bjælken mellem applikationerne til toppen eller bunden af skærmen.

Se en app, mens du bruger en anden (integreret billede)

1. Åbn en app på din telefon, og afspil en video.
  2. Afhængigt af videoappen skal du stryge opad eller trykke på Integreret billede Integreret billede. Hvis du stryger opad, og appen lukker, eller du ikke kan se ikonet for Integreret billede, fungerer funktionen ikke sammen med den pågældende app.
  3. Åbn den anden app, du vil bruge.
  4. Du kan lukke videoen ved at trække den væk fra bunden af skærmen.
Tip! Vinduet med videoen kan trækkes til alle steder på skærmen. Hvis du vil gøre videoen stor igen, skal du trykke på videoen Og så Fuld skærm Fuld skærm.

Deaktiver integreret billede for en app

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Apps og notifikationer Og så Avanceret Og så Særlig appadgang Og så Integreret billede.
  3. Tryk på en app.
  4. Deaktiver Tillad integreret billede.