Slå på och stänga av Pixel-telefonen

Du slår på eller stänger av telefonen med knappen som sitter överst på höger sida. Se var strömbrytaren sitter på telefonen.

Slå på och stänga av telefonen

• Håll strömbrytaren nedtryckt i några sekunder för att slå på telefonen när den är avstängd.
    • På Pixel 6 och senare håller du strömbrytaren nedtryckt tills du känner en vibration (upp till sju sekunder i vissa situationer).
  • Så här stänger du av telefonen när den är påslagen:
    • På Pixel 5a och tidigare håller du strömbrytaren nedtryckt i några sekunder. Sedan trycker du på Stäng av Strömbrytare på skärmen.
    • På Pixel 6 och senare stänger du av telefonen genom att hålla strömbrytaren och knappen som höjer volymen nedtryckta i några sekunder. Sedan trycker du på Stäng av Strömbrytare på skärmen.

Tips! Ladda telefonen innan du slår på den. Läs mer om hur du laddar telefonen.

Inaktivera och aktivera skärmen

Om du vill aktivera eller inaktivera skärmen medan telefonen är påslagen trycker du på strömbrytaren en gång.

Tips! På vissa Pixel-telefoner visas tid och en del annan information även när skärmen är av. Läs mer om vilka Pixel-telefoner som har funktionen och hur du aktiverar och inaktiverar Visa alltid klocka och info.

Starta om

1. Starta om telefonen.
    • På Pixel 5a och tidigare: Håll av/på-knappen nedtryckt i cirka 30 sekunder eller tills telefonen startas om.
    • På Pixel 6 och senare, inklusive Fold: Håll av/på-knappen och knappen som höjer volymen nedtryckta i några sekunder.
  2. Tryck på Starta om Starta om.