Encendre i apagar un telèfon Pixel

Per encendre i apagar el telèfon, fes servir el botó que hi ha a la part superior del lateral dret del dispositiu. Consulta on està situat el botó d'engegada del telèfon.

Encendre o apagar el telèfon

• Per encendre el telèfon quan està apagat, mantén premut el botó d'engegada durant uns segons.
    • En telèfons Pixel 6 i models posteriors, mantén premut el botó d'engegada fins que sentis un soroll (fins a 7 segons en algunes situacions).
  • Per apagar el telèfon quan està encès:
    • En un Pixel 5a i models anteriors, mantén premut el botó d'engegada durant uns quants segons. A continuació, toca Apaga Engegada a la pantalla.
    • En un Pixel 6 i models posteriors, per apagar el telèfon, mantén premuts els botons d'engegada i d'apujar el volum durant uns quants segons. A continuació, toca Apaga Engegada a la pantalla.

Consell: abans d'encendre el telèfon, cal que el carreguis. Obtén informació sobre com pots carregar-lo.

Apagar i tornar a encendre la pantalla

Per encendre i apagar la pantalla quan el telèfon està encès, prem el botó d'engegada una vegada.

Consell: en alguns telèfons Pixel, pots veure l'hora i altres informacions encara que la pantalla estigui desactivada. Obtén informació sobre en quins telèfons Pixel es pot fer i com pots activar o desactivar l'opció "Mostra sempre l'hora i els detalls".

Reiniciar

1. Reinicia el telèfon.
    • En dispositius Pixel 5a i models anteriors: mantén premut el botó d'engegada durant uns 30 segons o fins que el telèfon es reiniciï.
    • En dispositius Pixel 6 i models posteriors, inclòs Pixel Fold: mantén premuts els botons d'engegada i d'apujar el volum durant uns quants segons.
  2. Toca Reinicia Reinicia.