Løs problemer med Pixel-telefoner som ikke lades eller ikke slår seg på

Bruk arbeidsflyten vår for selvhjelp for å feilsøke batteri- og ytelsesproblemer på Pixel 7a eller eldre, inkludert Pixel Fold.

Løs batteri- eller ytelsesproblemer

Følg fremgangsmåten på denne siden for å løse følgende problemer på telefonen:
  • Den kan ikke slås på.
  • Den har en svart eller blank skjerm.
  • Den slås på, men lades ikke.
  • Den slås på, men slås av igjen med en gang.

Hold inne av/på-knappen

Prøv først å holde inne telefonens av/på-knapp i 5–7 sekunder. Finn ut mer om hvordan du slår på Pixel-telefoner.

Feilsøk kabelen, strømadapteren, stikkontakten og dekselet

Viktig: For å få best mulig batteriopplevelse og ladehastighet anbefaler vi at du bruker Google 30 W USB-C-strømadapteren eller en PPS-strømadapter (programmerbar strømforsyning) som er sertifisert for 30 W eller mer. Du kan også bruke andre USB Power Delivery-adaptere (PD) som er sertifisert for 15 W eller mer, men den faktiske ladehastigheten kommer an på Pixel.

Sjekk at strømadapteren og kabelen fungerer
  1. Prøv å lade en annen enhet med strømadapteren og kabelen.
  2. Sjekk at kabelen er skikkelig koblet til adapteren og telefonen.
  3. Sjekk at det ikke er noe i porten på telefonen, for eksempel støv eller lo.
  4. Prøv å lade telefonen med en annen kabel eller strømadapter.
Sjekk at ladetilbehøret fungerer med telefonen

Hvis telefonen slås på, men du får varselet «Sjekk ladetilbehøret», er det mulig at kabelen eller den tilkoblede USB-strømadapteren ikke støttes av telefonen eller er skadet. Dette fører til at telefonen lades svært sakte eller ikke i det hele tatt. For å løse problemet, prøv å lade med en annen kabel og en PPS-adapter som er sertifisert for 30 W eller mer, eller en PD-adapter som er sertifisert for 15 W eller mer.

Sjekk at strømuttaket fungerer
  1. Sett laderen inn i et strømuttak.
  2. Koble til noe annet, for eksempel en lampe.
  3. Sjekk at tilbehør, for eksempel deksler eller batteripakker, ikke dekker sensorene på telefonen eller trykker inn knappene.

Feilsøk batteriladingen

Koble telefonen til med fungerende kabel, lader og strømuttak, og vent i ett minutt.

• Hvis du ser et batteriikon, er telefonen slått av og lades. Du kan starte den på nytt umiddelbart.
  • For å sjekke om telefonen lades, åpne Innstillinger-appen og trykk på Batteri.
  • Hvis du ser et rødt lys på Pixel 2 og Pixel (2016), er batteriet helt utladet. Hvis det røde lyset blinker, er det ikke nok strøm til å slå på telefonen. Lad telefonen i minst 30 minutter før du starter den på nytt.

Feilsøk skjermen

Viktig: Hvis du ikke ser et batteri-ikon eller et rødt lys etter at du har plugget inn telefonen, kan du ha et problem med skjermen.

1. Hold inne av/på-knappen i omtrent 30 sekunder.
  2. Vent i omtrent 2 minutter.
  3. Få telefonen til å ringe. Du kan ringe til den fra en annen telefon eller bruke Finn enheten min. Slik gjør du det
  4. Hvis telefonen ringer, Finn ut hvordan du feilsøker skjermen din. Hvis den ikke gjør det, går du til de avanserte trinnene (nedenfor).

Avansert feilsøking

Alternativ 1: Feilsøk ved å koble til en datamaskin
  1. Sjekk at datamaskinen er slått på og koblet til en strømkilde.
  2. Koble telefonen til USB- eller USB-C-porten på datamaskinen med en kabel som fungerer.
  3. Vent i omtrent 10–15 minutter.
  4. Koble kabelen fra telefonen, og koble den til igjen innen ti sekunder.
  5. Hvis du ser et batteriikon innen ett minutt, er telefonen slått av og lades.
  6. Lad telefonen i minst 30 minutter.
  7. Trykk og hold inne av/på-knappen til telefonen starter på nytt. Du må kanskje trykke på Start på nytt Start på nytt .
Alternativ 2: Feilsøk med telefonknappene

Mens telefonen er koblet til, trykker og holder du inne både volum ned-knappen og av/på-knappen samtidig i minst 20 sekunder.

Hvis du ser et rødt lys, er batteriet helt utladet.

1. Lad telefonen i minst 30 minutter.
  2. Trykk og hold inne av/på-knappen i noen sekunder.
  3. Trykk på Start på nytt Start på nytt på skjermen.

Hvis du ser en Android-robot og ordet «Start» med en pil rundt:

1. Trykk på volum ned-knappen til du ser alternativet for å «Slå av». Trykk på av/på-knappen for å velge «Slå av».
  2. Lad telefonen i minst 30 minutter.
  3. Trykk og hold inne av/på-knappen i noen sekunder.
  4. Trykk på Start på nytt Start på nytt på skjermen, eller trykk og hold inne av/på-knappen i omtrent 30 sekunder, til telefonen starter på nytt.

Har du fortsatt problemer med Pixel-telefonen?

Hvis du vil snakke med en brukerstøttemedarbeider om en telefon som ikke lades, slås på, starter eller holder seg påslått, kan du finne ut hvordan du kontakter oss.

Hvis du vil ha mulige løsninger på andre problemer med kameraet på telefonen, kan du legge ut spørsmål i forumet vårt i Pixel-brukerfellesskapet.