Datan siirtäminen iPhonesta Pixeliin

Voit kopioida iPhonestasi Pixel-puhelimeen dataa, kuten tekstiviestejä, kuvia, musiikkia, yhteystietoja, sovelluksia ja kalentereita. Ohjeita Androididsta Pixel-puhelimeen vaihtamiseen.

Jos haluat ottaa Pixel-laitteen käyttöön lapselle, valitse pyydettäessä Ohita. Katso ohjeet lapsen laitteen käyttöönottoon.

Tärkeää: Jos datan tallennustila on täynnä laitteen kapasiteetin perusteella, tiedonsiirto voi keskeytyä. Tarkista tallennuskapasiteetti ennen kuin aloitat tiedonsiirron.

Pixeliin kopioitavat kohteet

Mitä määrityksen aikana kopioidaan

Tärkeä datasi siirretään Pixeliin.

Jos vaihdat iPhone®-puhelimesta Pixeliin, sinun ei tarvitse aloittaa alusta. Pixelin avulla sinun on helppo siirtää1 esimerkiksi nämä nykyisestä puhelimestasi:

Datatyyppi Kaapeli Wi-Fi
Puhelimen ja iCloudin yhteystiedot ja kalenterit Kyllä Kyllä
iPhonelle tallennetut kuvat ja videot Kyllä Kyllä
Tekstiviestit, iMessage-viestit ja suurin osa iMessage-sisällöstä, esim. kuvat, videot ja muu media Kyllä Ei
WhatsApp-chatin historia Kyllä Ei
Maksuttomat sovellukset (jos Android-versio on saatavilla Google Playsta) Kyllä Ei
Musiikki (MP3- ja audiotiedostot) Kyllä Ei
Muistiinpanot Kyllä Ei
Taustakuvat, joissa käytetään valokuviasi, mutta ei puhelimen mukana tulevia vakiotaustakuvia Kyllä Ei
Soittohistoria: Siirretään, jos laite on asetettu salaamaan paikallinen varmuuskopio. Kyllä Ei
Aloitusnäytön asettelu Kyllä Ei

Käyttöönoton jälkeen voit siirtää myös nämä:

Datatyyppi Kaapeli Wi-Fi
Musiikki: musiikki tilauspalveluista, esim. Spotifysta tai Apple Musicista (kirjaudu palveluun Pixelillä) Kyllä Kyllä
Muut kuin Google-tilit ja niiden data, mukaan lukien yhteystiedot ja kalenteritapahtumat (kirjaudu palveluun Pixelillä) Kyllä Kyllä
Salasanat Google Salasanoista (jos käytät samaa Google-tiliä) Kyllä Kyllä
LINE-yhteystiedot ja kahden viikon chat-keskustelut. Katso ohjeet. Kyllä Kyllä
Edistyminen tietyissä pelisovelluksissa tai ‐sivustoilla (kirjaudu sisään Pixelillä) Kyllä Kyllä

iCloudiin tallennetut kuvat, videot, dokumentit ja muut tiedostot. Lue, miten pääset alkuun iCloud-kuvien ja ‐videoiden siirtämisessä Google Kuviin. Voit myös kirjautua tietokoneella osoitteeseen icloud.com, valita haluamasi tiedostot, viedä ne ja ladata ne sitten Google Kuviin (kuvat ja videot) ja Google Driveen (muut tiedostot ja PDF-tiedostot). Kirjaston koosta riippuen siihen voi mennä useita tunteja tai päiviä. Se saattaa edellyttää Google One ‐tallennustilapaketin ostamista.

Kyllä Kyllä

1 Kaikkea kolmannen osapuolen dataa tai sovelluksia ei ehkä siirretä automaattisesti. Lue lisää osoitteesta g.co/pixel/copydatahelp.

Tärkeää: Yhteystiedot, kalenterit ja Google Keep ‐muistiinpanot, jotka kopioit Pixel-puhelimeen, synkronoidaan ja ladataan Google-tilillesi verkossa. Google-tilin tiedot synkronoidaan, kun kirjaudut tilille Pixel-puhelimella.

Mitä määrityksen aikana ei kopioida
  • Sovelluksen sisäiset ostokset
  • Puhelimen asetukset, esim. Wi-Fi-verkon salasanat
  • Musiikki, joka on suojattu digitaalisella käyttöoikeuksien hallinnalla (DRM)
  • Safarin kirjanmerkit®
  • Maksulliset sovellukset sekä sovellukset, jotka eivät ole saatavilla Google Playssa
  • Tietty sovellusdata, esim. sellainen, jota ei ole tallennettu pilveen

Katso, miten voit siirtää osan tästä datasta käyttöönoton jälkeen.

Vaihe 1: Valmistaudu uuden Pixelin käyttöönottoon

Lataa molemmat puhelimet.

Vaihe 2: Etsi tarvittavat varusteet

Ota tarvittavat varusteet käden ulottuville. Learn what comes with your phone.

• Quick Switch ‑adapteri
  • iPhonen kanssa toimiva johto, kuten lataukseen käytettävä johto
  • SIM-kortti ja SIM-kortin asetustyökalu, paitsi jos sinulla on eSIM-kortti

Vaihe 3: iPhonella

Tärkeää: iOS:n betaversiot eivät tue datansiirtoa Pixeliin.

Vaihe 4: Pixelillä

Laita Pixel päälle ja valitse Aloita. Voit muuttaa puhelimen kieli- tai näyttöasetuksia.

Vaihe 5: Tee käyttöönotto toisella iOS-laitteella

Tärkeää: Tämä vaihe koskee vain Pixel 8:aa ja Pixel Prota.

1. Pixel-puhelimella:
    • Valitse iPhone tai iPad.

Vaihe 6: Yhdistä Wi-Fi- tai mobiiliverkkoon, jotta voit kirjautua Google-tilillesi

Tärkeää: Tämä vaihe koskee vain Pixel 8:aa ja Pixel Prota. Vaiheiden järjestys riippuu yhteydestä.

1. Muodosta yhteys Wi-Fi-verkkoon. Jos yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon ei onnistu, voit yhdistää mobiiliverkkoon SIM-kortin avulla.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
    • Vinkki: Sinulla on oltava Google-tili. Muuten et voi ladata sovelluksia, ja osaa sisällöstä ei kopioida uudelle laitteelle.
  3. Lataa eSIM, jotta voit yhdistää mobiiliverkkoon. Muussa tapauksessa aseta SIM-kortti kehotteiden mukaan.

Vinkki: Pixel tukee eSIMiä mobiilioperaattorin perusteella. Pyydä lisätietoja operaattoriltasi.

Vaihe 7: Valitse, miten haluat avata laitteen lukituksen

Tärkeää: Tämä vaihe koskee vain Pixel 8:aa ja Pixel 8 Prota.

• Lisää sormenjälkiavaus
  • Lisää kasvojentunnistusavaus

Vaihe 8: Yhdistä puhelimet ja kopioi data

1. Valitse Pixel-puhelimella Käynnistä.
  2. Yhdistä Wi-Fi- tai mobiiliverkkoon.
  3. Kun näet kohdan "Kopioi data iPhonesta tai iPadista", valitse Seuraava Kopioi datasi.
  4. Kun näet kohdan "Käytä vanhaa laitetta", valitse Seuraava.
  5. Käynnistä iPhone ja avaa sen lukitus.
  6. Liitä iPhonen latausjohdon toinen pää iPhoneen.
  7. Liitä johdon toinen pää Pixel-puhelimeen, tai liitä johto Quick Switch ‑adapteriin ja adapteri Pixel-puhelimeen.
    • Vinkki: Puuttuuko johto? Voit siirtää joitain tietoja langattomasti, mutta johtoa suositellaan, koska sen kautta voi siirtää useampia datatyyppejä.
  8. Valitse iPhonesta Luota.
  9. Näet Pixel-puhelimessa datatyyppisi.
    • Vinkki: Joskus iPhonen tallennustilan määrä voi aiheuttaa kapasiteettivaroituksen, koska tallennustila voi sisältää järjestelmätiedostoja tai linkitettyä iCloud-dataa. Jos olet varma, että kaikki laitteella oleva data voidaan siirtää, ohita varoitus ja jatka. Valitse iPhonesta Asetukset ja sitten Yleiset ja sitten iPhonen tallennustila ja tarkista, kuinka paljon tallennustilaa on käytössä.
    • Kopioi kaikki data valitsemalla Kopioi.

• Jos haluat kopioida vain osan datasta:
      1. Poista valinta niiden kohteiden kohdalta, joita et halua kopioida.
      2. Valitse Kopioi.
  10. Voit jatkaa Pixelin käyttöönottoa siirron aikana.
  11. Kun siirto on valmis, katso siirron yhteenvetonäkymistä tulokset ja vinkit puuttuvan sisällön siirtämiseen.
  12. Laita iMessage pois päältä iPhonella.
    • Saat muistutuksen iMessagen laittamisesta pois päältä. Jos teit tämän ennen käyttöönottoa, kaikki on valmista. Jos et, tee se nyt.
    • Jos et laita iMessagea pois päältä, et välttämättä saa kaikkia tekstiviestejä uuteen Pixel-laitteeseesi.
  13. Valinnainen: Siirrä iCloud-data.
    • Johdolla siirretään vain laitteella olevaa dataa. Jos sinulla on dataa iCloudissa tai synkronoituna muihin pilvipalveluihin, varmista ohjeiden avulla, että data on saatavilla Pixelillä.

Vinkki: Siirron jälkeen sovellukset eivät välttämättä näy heti, koska ne täytyy ladata ja asentaa.

Lisää vinkkejä ja tukea

Jos haluat siirtää dataa tai uskot, että dataa puuttuu, seuraa alla olevia ongelmanratkaisuohjeita.

Muita lähteitä