Få hjälp med Pixel-telefonen

Du kan få hjälp med telefonen på flera sätt:

Obs! Vissa av de här stegen fungerar endast i Android 8.0 eller senare. Så här tar du reda på vilken version av Android du har.

Prata med oss

Om du bor i USA måste du byta visningsspråk till amerikansk engelska så att kontaktalternativen visas.

1. Rulla längst ned på sidan.
  2. Tryck på det nuvarande språket.
  3. Välj English.

Tips! Välj inte English (United Kingdom).

Fråga experter i Pixel-gruppen

Ställ frågor och dela svar med andra som också äger en Pixel. Du kan även ge oss feedback om funktionerna i Pixel-enheten.

Besök Pixel-gruppen Phone by Google .

Få hjälp på X (tidigare Twitter)

Tweeta om din telefon till @MadeByGoogle.

Läs mer om din telefon

Läsa mer om en viss inställning

Så här får du hjälp med en inställning som du granskar eller ändrar på telefonen.

1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på inställningen.
  3. Tryck på Hjälp Hjälp.
    • Om Hjälp inte visas använder du en annan version av Android. Tryck på Mer Mer.
Söka efter ämne eller sökord

Läs mer om vad du kan göra med telefonen och om hur du felsöker problem:

1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Tips och support.
  3. Välj hur du vill hitta information.
  4. Om du vill läsa en rekommenderad artikel trycker du på den.
  5. Om du vill söka efter ett ämne trycker du där det står Beskriv problemet.
  6. Om du vill se vilka ämnen som finns trycker du på Bläddra bland alla artiklar.

Du kan även besöka hjälpcentret för Pixel-telefoner på alla enheter som har en webbläsare, som Chrome eller Firefox.

Tips! Om du vill hitta en inställning i stället för information öppnar du appen Inställningar och trycker på Sök Sök.

Supportperiod

Du har tillgång till telefon- eller onlinesupport för Pixel-telefoner åtminstone så länge de får säkerhetsuppdateringar. Ta reda på när du får uppdateringar på Pixel-telefoner.