Hulp bij het gebruik van je Pixel-telefoon

Je kunt op verschillende manieren hulp krijgen bij je telefoon:

Belangrijk: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 8.0 en hoger. Meer informatie over hoe je je Android-versie checkt

Praten met ons

Als je je in de VS bevindt, wijzig je de weergavetaal in Amerikaans-Engels om de contactopties te bekijken.

1. Scroll helemaal naar onderen op deze pagina.
  2. Tik op uw huidige taal.
  3. Kies Engels.

Tip: Kies niet 'Engels (Verenigd Koninkrijk)'.

Experts in de Pixel-community om hulp vragen

Je kunt vragen stellen en antwoorden delen met andere gebruikers van een Pixel-telefoon. Je kunt ons ook feedback geven over de functies van Pixel-apparaten.

Bezoek de Pixel 'Phone by Google'-community.

Hulp vragen op X (voorheen Twitter)

Tweet naar @MadeByGoogle over je telefoon.

Meer informatie over je telefoon

Meer informatie over de instelling die je wilt checken

Als je een instelling van je telefoon wilt controleren of wijzigen, kun je daarbij hulp krijgen.

1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op de instelling.
  3. Tik op Help Help.
    • Als 'Help' niet wordt weergegeven, heb je een andere Android-versie. Tik op Meer Meer.
Zoeken op onderwerp of zoekwoord

Als je meer wilt lezen over wat je kunt doen met je telefoon en meer informatie wilt over hoe je problemen oplost:

1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Tips en ondersteuning.
  3. Kies hoe je naar de informatie wilt zoeken.
    • Als je een aanbevolen artikel wilt lezen, tik je erop.
    • Als je een onderwerp wilt zoeken, tik je op de tekst 'Beschrijf je probleem'.
    • Als je wilt zien welke onderwerpen er zijn, tik je op Browsen door alle artikelen.

Je kunt ook naar het Helpcentrum van de Pixel-telefoon gaan via een apparaat met een browser zoals Chrome of Firefox.

Tip: Als je een instelling wilt vinden in plaats van informatie, open je de app Instellingen en tik je op Zoeken Zoeken.

Supportperiode

Pixel-telefoons krijgen telefonische en online support zolang de telefoons beveiligingsupdates krijgen. Meer informatie over wanneer je updates krijgt op Pixel-telefoons