Ohjeet Pixel-puhelimen käyttöön

Voit saada apua puhelimen käyttöön useilla eri tavoilla:

Tärkeää: Osa näistä ohjeista koskee vain Android 8.0:a ja sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Keskustelu Googlen kanssa

Jos olet Yhdysvalloissa, vaihda katselukieleksi Yhdysvaltain englanti, niin näet yhteydenottovaihtoehtosi.

1. Vieritä sivun alareunaan.
  2. Napauta nykyistä kieltäsi.
  3. Valitse englanti.

Vinkki: Älä valitse "englanti (Iso-Britannia)".

Pixel-yhteisön asiantuntijoilta kysyminen

Voit kysyä kysymyksiä muilta Pixel-laitteiden omistajilta ja jakaa vastauksia heille. Voit myös antaa palautetta Pixel-laitteen ominaisuuksista.

Tutustu Pixel, Googlen puhelin ‑yhteisöön .

Ohjeita X:n (aiemmin Twitter) käyttöön

Twiittaa puhelimesta tunnuksella @MadeByGoogle.

Tietoa puhelimestasi

Lisätietoja näkyvillä olevasta asetuksesta

Voit lukea tiettyyn asetukseen liittyviä ohjeita, kun olet katsomassa tai muuttamassa asetusta.

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Kosketa asetusta.
  3. Valitse Ohje Ohje.
    • Jos et näe Ohje-kohtaa, käytössäsi on toinen Android-versio. Valitse Lisää Lisää.
Haku aiheella tai avainsanalla

Katso, mitä kaikkea puhelimella voi tehdä, ja miten ongelmia korjataan:

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Vinkit ja tuki.
  3. Valitse tietojen etsimistapa.
  4. Lue ehdotettu artikkeli koskettamalla sitä.
  5. Hae aihetta valitsemalla Kuvaile ongelmaa.
  6. Katso saatavilla olevat aiheet valitsemalla Selaa kaikkia artikkeleita.

Voit siirtyä Pixel-puhelimen ohjekeskukseen millä tahansa laitteella käyttämällä Chromea, Firefoxia tai muuta selainta.

Vinkki: Jos haluat etsiä tietojen sijaan asetuksen, avaa Asetukset-sovellus ja valitse Haku Haku.

Tukikausi

Pixel-puhelimille tarjotaan käyttötukea puhelimitse tai verkossa vähintään niin kauan kuin puhelin saa tietoturvapäivityksiä. Katso päivitysten aikataulut Pixel-puhelimilla.

Muita lähteitä