Få hjælp til din Pixel-telefon

Du kan få hjælp til din telefon på flere forskellige måder:

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Tal med os

Hvis du befinder dig i USA, skal du ændre din visning af sprog til amerikansk engelsk for at se dine kontaktmuligheder.

1. Rul ned til bunden af denne side.
  2. Tryk på dit aktuelle sprog.
  3. Vælg Engelsk.

Tip! Undlad at vælge "Engelsk (Storbritannien)".

Spørg eksperter i Pixel-fællesskabet

Du kan stille spørgsmål og dele svar med andre ejere af Pixel-enheder. Du kan også give os feedback om funktionerne på Pixel-enhederne.

Gå til fællesskabet Pixel "Phone by Google".

Få hjælp på X (tidligere kaldet Twitter)

Send et tweet om din telefon til @MadeByGoogle.

Læs om din telefon

Få oplysninger om den indstilling, du vælger

Når du tjekker eller ændrer en indstilling på din telefon, kan du få hjælp til den pågældende indstilling.

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på indstillingen.
  3. Tryk på Hjælp Hjælp.
    • Hvis du ikke kan se "Hjælp", kører du en anden Android-version. Tryk på Mere Mere.
Søg efter emne eller søgeord

Sådan kan du læse mere om, hvad du kan gøre med din telefon, og få oplysninger om, hvordan du løser problemer:

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Tips og support.
  3. Vælg, hvordan du vil finde dine oplysninger.
  4. Læs en foreslået artikel ved at trykke på den.
  5. Søg efter et emne ved at trykke på det sted, hvor der står "Beskriv dit problem".
  6. Hvis du vil se, hvilke emner der er, skal du trykke på Gennemse alle artikler.

Du kan også gå til Hjælp til Pixel Phone fra enhver enhed via en browser som f.eks. Chrome eller Firefox.

Tip! Hvis du vil finde en indstilling i stedet for oplysninger, skal du åbne appen Indstillinger og trykke på Søg Søg.

Supportperiode

Du kan få telefon- eller onlinesupport til Pixel-telefoner i mindst lige så lang tid, som telefonerne modtager sikkerhedsopdateringer. Se, hvornår du kan få opdateringer på Pixel-telefoner