Obtenir ajuda relacionada amb un telèfon Pixel

Pots obtenir ajuda amb el telèfon de diverses maneres:

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Contactar amb nosaltres

Si ets als Estats Units, canvia l'idioma de visualització a l'anglès dels EUA per veure les opcions de contacte.

1. Desplaça't fins al final d'aquesta pàgina.
  2. Toca l'idioma actual.
  3. Selecciona Anglès.

Consell: no seleccionis "Anglès (Regne Unit)".

Enviar una pregunta als experts de la comunitat de Pixel

Pots fer preguntes i compartir respostes amb altres usuaris de dispositius Pixel. També ens pots enviar suggeriments sobre les funcions dels dispositius Pixel.

Visita la comunitat de Pixel "Phone by Google".

Obtenir ajuda a X (anteriorment Twitter)

Envia un tuit sobre el teu telèfon a @MadeByGoogle.

Obtenir informació sobre el telèfon

Obtenir informació sobre l'opció de configuració que estàs comprovant

Per obtenir ajuda mentre comproves o canvies una opció de configuració al telèfon, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca l'opció de configuració que vulguis.
  3. Toca Ajuda Ajuda.
    • Si no veus l'opció "Ajuda", significa que tens una versió diferent d'Android. Toca Més Més.
Cercar per tema o per paraula clau

Per obtenir informació sobre què pots fer amb el telèfon i com pots resoldre problemes, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Ajuda i consells.
  3. Tria com vols cercar la informació.
  4. Per llegir un article suggerit, toca'l.
  5. Per cercar un tema, toca on diu "Descriu el problema".
  6. Per veure quins temes hi ha, toca Explora tots els articles.

També pots visitar el Centre d'ajuda del telèfon Pixel des de qualsevol dispositiu fent servir un navegador, com ara Chrome o Firefox.

Consell: per cercar una opció de configuració en lloc d'informació, obre l'aplicació Configuració i toca Cerca Cerca.

Període d'assistència

Els telèfons Pixel inclouen assistència per telèfon o en línia mentre rebin actualitzacions de seguretat. Obtén informació sobre quan es reben actualitzacions als telèfons Pixel.