Utilitzar menys dades mòbils amb el mode Economitzador de dades

Per utilitzar menys dades mòbils en un pla de dades limitat, activa el mode Economitzador de dades. Aquest mode permet que la majoria d'aplicacions i de serveis obtinguin les dades en segon pla només mitjançant una connexió Wi‑Fi. Les aplicacions i els serveis actius en el moment d'activar-lo poden utilitzar dades mòbils.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Activar o desactivar el mode Economitzador de dades

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Xarxa i Internet A continuació, Economitzador de dades.
  3. Activa o desactiva el mode Economitzador de dades.
    • Quan el mode Economitzador de dades estigui activat, en veuràs la icona Economitzador de dades a la barra d'estat.
    • També es mostrarà una notificació a la part superior de l’aplicació Configuració del telèfon.

Consell: pots afegir el mode Economitzador de dades a la barra de configuració. Obtén informació sobre com pots personalitzar la configuració ràpida.

Evitar que les aplicacions s'interrompin quan no hi ha connexió Wi‑Fi

Alguns serveis i aplicacions no funcionaran correctament tret que permetis que s'executin en segon pla encara que no els estiguis utilitzant. Per permetre que les aplicacions s'executin en segon pla fent servir dades mòbils, pots activar "Dades sense restricció" per a aquestes aplicacions.

1. Obre l'aplicació Configuració del telèfon.
  2. Toca Xarxa i Internet A continuació, Economitzador de dades A continuació, Dades sense restricció.
  3. Activa l'aplicació o el servei que vulguis utilitzar amb les dades mòbils mentre tinguis el mode Economitzador de dades activat.