Skicka feedback om Pixel till Google

Du kan skicka feedback om telefonen till Google via appen Inställningar. Informationen hjälper oss att förbättra Googles produkter och tjänster för alla.

Obs! Vissa av de här stegen fungerar endast i Android 8.0 eller senare. Så här tar du reda på vilken version av Android du har.

Skicka feedbackrapport

1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Scrolla ned till slutet och tryck på Om telefonen Följt av Skicka feedback om den här enheten.
  3. Ange din feedback.
  4. Om du vill skicka med systemloggar markerar du kryssrutan bredvid Inkludera systemloggar. Google har användning av loggarna om du rapporterar ett tekniskt problem.
  5. Tryck på Skicka Skicka. Meddelandet, systeminformation och din e-postadress (om du är inloggad) skickas till Google.