Pixeliä koskevan palautteen lähettäminen Googlelle

Voit lähettää puhelintasi koskevaa palautetta Googlelle Asetukset-sovelluksen kautta. Tietoja käytetään Googlen tuotteiden ja palvelujen parantamiseen kaikkien eduksi.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista koskee vain Android 8.0:a ja sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Palauteraportin lähettäminen

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Vieritä alareunaan ja valitse Tietoja puhelimesta Ja sitten Lähetä palautetta tästä laitteesta.
  3. Kirjoita palautteesi.
  4. Lisää järjestelmälokit raporttiin valitsemalla Lisää järjestelmälokit ‑valintaruutu. Lokeista on hyötyä, kun kerrot Googlelle teknisestä ongelmasta.
  5. Valitse Lähetä Lähetä. Viestisi, järjestelmän tiedot ja sähköpostiosoitteesi (jos olet kirjautunut sisään) lähetetään Googlelle.

Muita lähteitä