Løs problemer med kontosynkronisering

Hvis telefonen har problemer med å synkronisere med Google-kontoen din, ser du kanskje meldingen «Det er midlertidige problemer med synkroniseringen. Vent litt.» eller et synkroniseringsikon Problemer med synkronisering.

De fleste synkroniseringsproblemer er midlertidige. Vanligvis synkroniseres kontoen på nytt etter noen minutter.Hvis synkroniseringsproblemene vedvarer, kan du prøve disse løsningene.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 9 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Synkroniser kontoen din manuelt

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Info Og så Google-konto Og så Kontosynkronisering.
    • Hvis du har mer enn én konto på enheten, trykker du på den du vil synkronisere.
  3. Trykk på Mer Mer Og så Synkroniser nå.

Prøv vanlige synkroniseringsløsninger

Prøv å synkronisere manuelt etter å ha prøvd hvert enkelt feilsøkingstrinn nedenfor, for å se om synkroniseringen fungerer igjen.

Grunnleggende feilsøking

Sjekk at automatisk synkronisering er på

Hvis du vil at synkroniseringen skal skje automatisk, må du holde automatisk synkronisering påslått. Finn ut hvordan du synkroniserer apper og kontoer automatisk

Sjekk at internettilkoblingen din fungerer
Viktig: For at synkroniseringen skal fungere, må du være koblet til internett.
For å teste tilkoblingen din, åpne en nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) og last inn et nettsted. Hvis nettstedet ikke lastes inn, eller du ikke kan koble til, kan du finne ut mer om tilkobling til et Wi-Fi-nettverk eller tilkobling til mobildata.
Sjekk om du har kontoproblemer

Viktig: For at synkroniseringen skal fungere, må du kunne logge på Google-kontoen din.

Sjekk at du kan logge på Google-kontoen din på ulike måter, og fra ulike enheter. Du kan for eksempel sjekke Gmail-kontoen din i en nettleser på en datamaskin.

• Hvis du kan logge på, er problemet knyttet til telefonen din. Prøv neste løsning.
  • Hvis du ikke kan logge på, er det kanskje et problem med kontoen din. Få hjelp med å logge på kontoen din.
Se etter Android-oppdateringer
  1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Nede på skjermen trykker du på System og så Programvareoppdatering.
  3. Når oppdateringsstatusen vises på skjermen, følger du trinnene.

Avansert feilsøking

Tving synkronisering av kontoen din

Alternativ 1: Endre innstillinger for dato og klokkeslett

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på System Og så Dato og klokkeslett.
  3. Slå av Angi klokkeslettet automatisk og Angi tidssonen automatisk.
  4. Endre datoen og klokkeslettet manuelt, slik at begge er feil.
  5. Gå til startskjermen. Finn ut hvordan du navigerer på telefonen din.
  6. Åpne Innstillinger-appen på telefonen Og så System Og så Dato og klokkeslett på nytt.
  7. Endre datoen og klokkeslettet manuelt, slik at begge er riktige igjen.
  8. Slå på Angi klokkeslettet automatisk og Angi tidssonen automatisk.

Alternativ 2: Tving frem synkronisering med Telefon-appen (bare telefoner)

1. Åpne Telefon-appen på telefonen din.
  2. Trykk på tastaturet Tastatur.
  3. Tast inn *#*# CHECKIN #*#* (*#*#2432546#*#*).
  4. Du ser et varsel der det står «Innsjekkingen var vellykket». Denne meldingen viser at telefonen din kunne synkronisere. Hvis du ikke ser et varsel umiddelbart, trykker du på den grønne telefonen Svar på anrop.
Tøm bufferen og slett dataene

Trinn 1: Sikkerhetskopiér kontaktene

1. Åpne Kontakter-appen på telefonen.
  2. Trykk på Meny Meny Og så Innstillinger.
  3. Trykk på Eksportér under «Administrer kontakter».
  4. Velg en plassering, for eksempel Disk.
  5. Trykk på Lagre.

Trinn 2: Slett bufrede data

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Apper Og så Kontakter Og så Lagring og buffer.
  3. Trykk på Tøm bufferen Slett.

Trinn 3: Gjenopprett kontakter

1. Åpne Kontakter-appen på telefonen.
  2. Trykk på Meny Meny Og så Innstillinger.
  3. Trykk på Importér Og så VCF-fil Og så OK.
  4. Velg VCF-filen du eksporterte.