Bruk batterisparing på Pixel-telefoner

For å få batteriet til å vare lenger kan du sette batterisparingen til å slå seg på automatisk. Du kan også slå på batterisparing når som helst. For å spare enda mer strøm på enheten kan du slå på ekstrem batterisparing.

Viktig: Når batterisparing er på, bruker Pixel-telefoner med 5G 4G-tilkobling. Finn ut hva som endres når batterisparing er på.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 11 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Hvordan vet jeg om batterisparing er slått av eller på?

Når batterisparing er på, ser du Batterisparing er på Batterisparing øverst på skjermen. Slik slår du batterisparing på eller av:

1. Sveip ned øverst på skjermen.
  2. Trykk på Batterisparing Batterisparing.

Slå på batterisparing automatisk

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Batteri Og så Batterisparing Og så Tidsplan og påminnelser.
  3. Sørg for at «Slå på basert på batterinivået» er på.
  4. Dra prosentlinjen til nivået du vil bruke.
Tips: Neste gang batterinivået synker til prosentandelen du har angitt, slås batterisparing på for deg automatisk.

Slå batterisparing av automatisk når telefonen er ladet

Batterisparing kan slås av automatisk når telefonbatteriet når 90 %.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Batteri Og så Batterisparing Og så Tidsplan og påminnelser.
  3. Sørg for at «Slå av ved 90 %» er på.

Slå på Påminnelser for batterisparing

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Batteri og så Batterisparing og så Tidsplan og påminnelser.
  3. Slå på Påminnelser for batterisparing.

Tips:

• Batterisparing slås av når telefonen lades.
  • Telefonen sender påminnelser om batterisparing når telefonen når 20 % og igjen ved 10 %.

Hvordan kan jeg spare mer strøm med ekstrem batterisparing?

På Pixel 3 eller nyere Pixel-telefoner, inkludert Fold, kan du spare enda mer strøm med ekstrem batterisparing. Med ekstrem batterisparing slår batterisparing av flere funksjoner, setter de fleste apper på pause og reduserer prosessorhastigheten for å forlenge batterilevetiden.

Viktig: Apper som er satt på pause, sender ikke varsler. Finn ut hva som endres når ekstrem batterisparing er på.

Velg når du vil bruke ekstrem batterisparing
  1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Batteri og så Batterisparing og så Ekstrem batterisparing.
Velg apper som skal være aktive når ekstrem batterisparing er på

Du kan velge hvilke apper som fortsatt skal kjøres når ekstrem batterisparing er på. Velg bare kritiske apper for å spare mest mulig batteri.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Batteri og så Batterisparing og så Ekstrem batterisparing og så Nødvendige apper
  3. Velg hvilke apper som ikke skal settes på pause.
Bruk apper som er satt på pause, midlertidig, i ekstrem batterisparing

Mens Ekstrem batterisparing er på, settes de fleste apper på pause. Opphev pausen for apper for å bruke dem.

1. Trykk på en app som er satt på pause.
  2. Trykk på Opphev pausen midlertidig i meldingen som vises.
    • Appen settes ikke på pause igjen før neste gang du bruker Ekstrem batterisparing.

Hva begrenses med Standard og Ekstrem batterisparing når dette er slått på?

For å spare batteri begrenser Standard batterisparing apper og funksjoner. På Pixel 3 eller nyere telefoner, inkludert Fold, begrenser Ekstrem batterisparing det følgende, i tillegg til det Standard batterisparing begrenser:

• De fleste apper settes på pause.
  • Funksjoner slås av.
  • Hastigheten reduseres.

Ingen av modusene for batterisparing slår av viktige systemapper som Telefon, Meldinger, Klokke og Innstillinger.

Dette begrenses med Standard batterisparing
  • Bakgrunnen på startskjermen tones ned litt.
  • Apper laster bare inn innholdet på nytt, for eksempel e-post eller nyheter, når du åpner dem.
  • Posisjonstjenester stopper når skjermen er av.
  • Apper kjører ikke i bakgrunnen, med mindre du slår av batterioptimalisering.
  • Telefonen din lytter ikke etter «Hey Google» og kan ikke fortsette samtaler. I stedet må du trykke på Google Assistent Assistent hver gang.
  • Mørkt tema slås på.
  • Varsler med lav prioritet kan bli forsinket.
  • «Vis alltid klokke og info» slås av.
  • Pixel-telefoner med Active Edge reagerer ikke når du klemmer dem sammen.
  • På Pixel 3, Pixel 4 og nyere Pixel-telefoner slås oppdagelse av bilulykker av.
  • Motion Sense slås av på Pixel 4-telefoner.
  • På Pixel 4 og nyere Pixel-telefoner slås Smooth Display av.
  • Pixel-telefoner med 5G går ned til 4G-tilkobling.
Dette begrenses med ekstrem batterisparing (Pixel 3 eller nyere, inkludert Fold)

Ekstrem batterisparing begrenser mer i tillegg til det batterisparing allerede begrenser. Du kan når som helst tilbakestille innstillingene i Innstillinger-appen.

• De fleste apper settes på pause. Apper som er satt på pause, sender ikke varsler.
  • Hastigheten på telefonens prosessor reduseres.
  • Wi-Fi og Bluetooth fungerer, men Wi-Fi-skanning og Bluetooth-skanning for posisjonsdata slås av.
  • Jobbprofilen din slås av.
  • Skjermspareren på telefonen reduseres til 30 sekunder.
  • Aktive Wi-Fi-soner eller internettdeling stopper.
  • For å bruke startskjermen helt til venstre, opphev pausen for Google-appen.