Få batteriet på Pixel-telefonen til å vare lenger når det har lite strøm

For å hjelpe et batteri som holder på å gå tom for strøm, med å vare lenge nok til at du kan koble telefonen til laderen, kan du slå på batterisparing. Du kan også gjøre midlertidige endringer av innstillingene for å få batteriet til å vare lenger.

Viktig:

Slå på batterisparing og ekstrem batterisparing

Slå på batterisparing eller ekstrem batterisparing hvis batteriet er i ferd med å gå tomt for strøm. Finn ut hvordan du bruker batterisparing.

Unngå aktiviteter med høyt strømforbruk

Unngå handlinger som holder skjermen på
For å spare batteri kan du unngå å
  • bruke navigasjon over lengre tid
  • se på videoer
  • spille spill med krevende grafikk
Unngå å være koblet til nettet hele tiden
For å spare batteri kan du unngå å
  • dele internett fra telefonen (Wi-Fi-soner)
  • bruke GPS i lange perioder
  • strømme videoer eller musikk
  • ringe mens du er i bevegelse, for eksempel når du kjører bil
Unngå handlinger som behandler for mye informasjon
For å spare batteri kan du unngå å
  • bruke kameraet mye
  • spille svært interaktive spill
  • bruke apper over lengre tid

Begrens tilkobling og posisjon

Slå på flymodus

Bruk flymodus

1. Sveip ned fra toppen av skjermen på telefonen.
  2. Trykk på Flymodus Flymodus.

Bruk Wi-Fi i flymodus

1. Sveip ned én gang fra toppen av skjermen.
  2. Trykk på Wi-Fi Wi-Fi.
Slå av Bluetooth
  1. Sveip ned fra toppen av skjermen på telefonen.
  2. Trykk på Bluetooth Bluetooth.

For å bruke Bluetooth-enheter igjen, slå på Bluetooth igjen.

Slå av Posisjon.

Du kan spare batteri ved å slå av posisjonstjenester. Mange apper og funksjoner fungerer imidlertid ikke uten posisjonstjenestene.

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Posisjon.
    • Hvis du ikke ser «Posisjon», trykker du på Sikkerhet og posisjon Og så Posisjon
  3. Slå av Bruk posisjon eller Posisjon.

For å bruke apper som trenger posisjonen din, for eksempel Google Maps, slå på Bruk posisjon igjen.

Merk: Når du slår på batterisparing, blir de fleste posisjonstjenestene slått av.

Begrens automatisk synkronisering

Slå av automatisk synkronisering for Google-kontoen din

Du kan spare batteri ved å slå av automatisk synkronisering for hele Google-kontoen din. Dataene dine blir imidlertid ikke automatisk lastet inn på nytt så lenge automatisk synkronisering er slått av, og noen apper fungerer ikke skikkelig.

Merk: Når du slår på batterisparing, blir de fleste funksjonene for automatisk synkronisering slått av.

Slå av automatisk synkronisering for spesifikke Google-apper

Du kan spare batteri ved å slå av automatisk synkronisering for individuelle Google-apper. Dataene dine blir imidlertid ikke automatisk lastet inn på nytt så lenge automatisk synkronisering er slått av, og det kan hende appene ikke fungerer skikkelig.

Merk: Når du slår på batterisparing, blir de fleste funksjonene for automatisk synkronisering slått av.