Käyttöjärjestelmän turvallisuusvaroitusten merkitys

Käyttöjärjestelmä tarkistetaan Android-laitteen käynnistyksen yhteydessä, jotta voidaan varmistaa, että sitä on turvallista käyttää. Tämä tarkoittaa sitä, että koodi tulee luotettavasta lähteestä, sitä ei ole muutettu eikä se ole viallinen.

Jos käyttöjärjestelmässä on mahdollinen ongelma, voit saada varoituksen, joka tuo sinut tälle sivulle (g.co/ABH).

Jos muutit käyttöjärjestelmää tarkoituksella

Voit jatkaa laitteen käyttöä. Muista kuitenkin, että laitteesi ei ehkä toimi oikein ja tietosi voivat altistua vioittumiselle ja tietoturvariskeille.

Suosittelemme laitteen käyttöjärjestelmän palauttamista. Jos sinulla on Pixel tai Nexus, lue lisää laitteen tehdasasetusten palauttamisesta käyttöjärjestelmän uusimman näköistiedoston avulla.

Jos et ole muuttanut käyttöjärjestelmää itse

Ota yhteyttä, jos tarvitset lisää apua.